UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Danny Saucedo unplugged 11/12

Unplugged.

31/10 och 11/12

Danny Saucedo unplugged – en lång och rikstäckande turné och den 31 /10 och 11/12 kommer han till Rival i Stockholm. Konceptet är nedskalat, akustiskt, intimt och samtidigt introducerar Danny publiken till ny musik som släpps under våren. 

-Det ska bli otroligt kul att få spela min musik på ett helt annat sätt med bara tre musiker på scenen. Det blir både nya och gamla låtar som ryms i repertoaren, säger Danny i kommentar.

Danny Saucedo, född 1986 i Stockholm, är en av vår tids mest folkkära artister, sångare, låtskrivare och underhållare. Det finns få akter i Sverige som varit lika konsekventa över lika lång tid, och som fortsatt vara ett återkommandeinslag i både TV-rutan och på scener runt om i landet. Dannys katalog har genererat över 350 miljoner streams, med singlar som fått hela 28 platina- och 11guldcertifieringar.

2017 markerade ett nytt kapitel för Danny när han satte upp den egna scenföreställningen “NU”, på Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg. Föreställningen sålde över 150 000 biljetter. Hösten 2019 sattes en andra föreställning upp, “The Run(A)way Show”, där han lyckades med konststycket att sälja ut, bland annat, Cirkus i Stockholm hela 35 gånger.
Torsdag 31 oktober och onsdag 11 december kl 19.30 på Rival .

Köp Biljetter Kalendarium

Danny Saucedo unplugged
Torsdag 31 oktober kl 19.30 FÅTAL
Onsdag 11 december kl 19.30 EXTRA
Biljetter
90 min, ej paus
Åldersgräns 13 år
Nöjet/United Stage
Tänk på att alltid köpa dina biljetter genom en etablerad biljettkanal.
Bemannad garderob, swish eller kort.
Svar på biljettfrågor här

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om ”Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga salongen
Tillgänglighet

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2024 Rival Hotel