fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Tillbaka

Rummen ligger på hotellets framsida med utsikt över Mariatorget.

Ett de luxe rum med balkong har 180 cm bred gemensam madrass. Sängarna är bäddade med egyptiska bomullslakan, fluffiga duntäcken och ett hav av kuddar. Generösa ytor, stort badrum sammet och lyxkänsla. Rummen är 32-34m2.

Stora hotellrum de luxe med utsikt över vackra Mariatorget. Meter efter meter av sammet ramar in detta rum där möbleringen består av bl a två Theselius-fåtöljer, stort skrivbord med uttagspanel samt smart tv och blu ray spelare. Individuellt styrd AC samt fast och trådlöst internet upp till 20Mbit. Njut av ett rum med en bekväm säng bäddad med egyptiska bomullslakan, luftigt duntäcke…somna i ett hav av kuddar.

Ett de luxe rum är generöst, luftigt och har en möblerad balkong med utsikt över Mariatorget. Att njuta av en kopp kaffe med utsikt över torget är slagbar start på dagen eller avslutning på kvällen.

Badrum med stort badkar och separat duschdel, fräscha Crabtree & Evelyn badrumsprodukter toppat med fluffiga morgonrockar och tofflor. Rummet har dubbelgarderober och plats för mycket bagage dessutom Audio-pro högtalare samt högtalare i badrummet. I varje sänggavel finns el-uttag och usb-portar för nattladdning.  De luxe rummen har en storlek på 29 till 32 m2. Rivals frukostbuffé ingår alltid i rumspriset.

 

Upptäck De luxe rum med balkong
Just nu på Rival

”Störst av allt” Nour El Refai bilj fr mån

Malin Persson Giolitos succébok blir teater med Nour El Refai på Rival med premiär 28 februari 2020.

Brunch varje lördag och söndag!

Besök vår mycket uppskattade brunch – för alla smaker.  Serveras lördag och söndag från kl 13. Boka bord i god tid!

Happy Weekend i Watson´s Bar!

Utvalda DJs – upplev bästa barhänget i Watson´s Bar fredag- och lördagkväll till 01.00. Uteservering öppen till 23.

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media