fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Tillbaka

Svit 704 när romantik och bekvämlighet räknas

På sjunde våningen ligger denna 50 m² stora takvåningssvit med ett sovrum och ett separat vardagsrum med fåtöljer och schäslong. Möblerad balkong med utsikt över Mariatorget.

Ett sovrum under takåsarna med en  210 cm bred säng och med en gemensam madrass. Sängen bäddad med två duntäcken, 6 olika kuddar,och krispiga, nymanglade egyptiska bomullslakan. Badrum inrett med marmor med en separat duschdel och ett generöst badkar.  Sviten bjuder på ett brett sortiment av sköna badrumsprodukter, fluffiga morgonrockar och tofflor. Separat toalettrum i hallen. Sviten har en möblerad balkong högt upp under takåsarna och med en härlig utsikt över trädkronorna på Mariatorget.
Turn down service varje kväll.

Vardagsrummet med två stora fåtöljer, sittpuffar och ett runt bord framför en Samsung Smart TV och Blu-ray spelare. Svit 704 har även ett arbetsbord med trådlöst- och fast internet, wifi upp till 20 Mbit per enhet. Ett mindre bibliotek av DVD-filmer och Cd-skivor, Audio-pro högtalare samt usb-portar i varje sänggavel. Hela sviten är inredd med trägolv och Kasthallmattor. Två individuellt styrda AC-anläggningar i vardagsrummet respektive i sovrummet.

Svit 704 kan öppnas upp mot Executive rummet 705 för att skapa en svit med två sovrum, Bergman Sviten.

 

Upptäck Svit 704

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media