UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Sven-Ingvars ”Personligt” 1-2/11

Tillbaka på Rival i november

1-2/11 & 8-9/11

“Personligt” har gjort stor succé det senaste året, med utsålda konserter i både Sverige och Norge. Turnén har vunnit både publikens och kritikernas hjärtan, och Sven Ingvars är inte klara än. Nu även showpaket med smålyxigt boende och bästa parkettbiljetterna på Rival – mer.

Efter framgångsrika spelningar under hösten 2023 och fortsatt succé under våren 2024 står det nu klart att Sven Ingvars utökar sin hyllade turné ”Personligt” till hösten 2024! I november intar de Rivals scen under fyra kvällar.  Under hösten fortsätter de och ger fler chanser att uppleva dem på nära håll i en intim konsertupplevelse. När trösklarna sänks mellan artist och publik uppstår något fantastiskt, något personligt och ärligt.

– Turnén ”Personligt” har blivit till ett vardagsrum vi inte riktigt vill lämna, ett rum vi verkligen trivs i musikaliskt. Publikens gensvar gör att vi har lyckan att få göra ytterligare en sväng till några utvalda scener vilket känns fantastiskt, säger Oscar Magnusson, sångare i Sven Ingvars.
Sven-Ingvars ”Personligt” på Rival 1, 2, 8 och 9 november. Biljetter.

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2024 Rival Hotel