fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Tillbaka

Vi har många underbara paket! Nyårsafton? Nygift, kär och galen? Svärmande romantiker? Stark längtan efter vardagslyx?

Plåtägare, Bröllopspar och Söndagsgästen som längtar efter en god natts sömn, sovmorgon och en riktigt god frukost kan botanisera bland våra olika paket. Det finns alltid något extra på Hotel Rival.

Alla gäster som har biljetter till en föreställning i salongen erbjuds ett rabatterat pris på hotellrum om bokningen görs direkt på rival.se. Boka inte bara biljetter – boka även en  övernattning direkt på rival.se med promotion koden ”TICKET” så appliceras rabatten automatiskt.

Vid incheckning så skall du kunna visa upp en giltig biljett till en föreställning under vistelsen. Prisexempel  standardrum med denna rabatt från 1 276 kr per rum och natt inklusive moms och frukostbuffé.
Boka här
Boka här

Fira er första natt som nygifta med magisk utsikt över Södermalms takåsar. Med champagne och chokladdoppade jordgubbar kan ni slå er ner på er privata balkong och njuta när solen lägger sin slöja över Mariatorget och Södermalms takåsar.

Bröllopspaketet går att boka på samtliga rum på 7e  våningen, i paketet ingår:

·     Övernattning på er bröllopsdag i en av sviterna. Champagne, jordgubbar med chokladdipp. Baddofter och ljuslyktor i badrummet. Frukost på rummet!

På er ettåriga bröllopsdag bjuder vi på en övernattning i standardrum.

2019 erbjuds följande priser för bröllopspaketet, per rum och natt inklusive moms:

Svit 704  från 7 495 kr
Executive 705  från 4 495 kr
Svit 706 från 5 495 kr

Boka här
Boka här

Kryp ner i egyptiska bomullslakan, eller bland badsalter och tända ljus i badkaret. Njut tillsammans av det mousserande vinet och jordgubbarna. Samtliga de luxe rum erbjuder utsikt över Södermalms mest romantiska torg, Mariatorget. De största de luxe rummen har egen möblerad balkong, en fantastisk plats att skåla in er kärlek på, direkt under Stockholms himmel.

Lovepaketet inkluderar:

  • Övernattning i de luxe rum eller i ett de luxe rum med balkong
  • En flaska mousserande vin
  • Romantisk Knockout
  • Frukost på rummet
  • Baddofter och ljus
  • Sen check-out kl 14:00

2019 erbjuds Lovepaket i de luxe rum från 3 195 kr per natt, per rum. Boka här
Boka här

Kom och ät Södermalms mest populära brunch på en söndag. Känn ingen stress att gå tillbaka till vardagen. Sov kvar och se till att ta en ordentlig sovmorgon, frukostbuffén serveras fram till 10.30 på  måndagmorgon. Använd promotion koden ”SLEEP” för att boka detta fantastiska erbjudande.

Sovmorgonpaketet inkluderar:

  • Övernattning söndag till måndag
  • Brunch
  • Frukostbuffé på måndagsmorgon

2019 erbjuds Sovmorgonpaket i standardrum från 1 795 kr per natt, per rum.
Boka här
Boka här

Även denna nyårsafton bjuder vi in till en dignande buffé med havets läckerheter.

Fira in 2020  tillsammans med oss  – frossa i hummer, ostron, krabba, räkor, lax, skagenröra och andra delikatesser från havet. Vi har en festglad DJ i baren som spelar fram till 02.00. Skåla in det nya året på bistro-balkongen med utsikt över Mariatorget och beskåda fyrverkerierna över Södermalm.

Våra barer håller öppet från klockan 11.00 till 02.00 med fri entré! Om ni äter nyårsmiddag någon annanstans så kan ni fortfarande dansa förbi för att skåla med oss.

Boka nyårspaket med buffé och övernattning direkt med hotellet via e-mail här

Läs mer här “Nyår på Rival 2019”“Nyår på Rival 2019”

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media