fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Tillbaka

Svit 706 är en 40 m² stor svit med en generöst möblerad terrass

Direkt under takåsarna på sjunde våningen! Sovrum, vardagsrum och en stor terrass med utsikt över Södermalms takåsar och en tyst bakgård.

Svit 706 är en 40 m² stor svit direkt under takåsarna med ett separat vardagsrum och en mycket stor terrass med utsikt över Södermalms takåsar och en tyst bakgård. Terrassen möblerad med bord, stolar och solbäddar.

Sovrummet har en 180 cm bred säng med gemensam madrass, duntäcke och en mängd kuddar. Självklart finns en tv i sovrummet och en ännu större tv i vardagsrummet.   Badrummet delar sovrummet och vardagsrummet med sin öppna planlösning där det finns både stort badkar, separat duschdel, utvalda badrumsprodukter, fluffiga morgonrockar och tofflor.

Vardagsrummet har fåtöljer och bord, tv, Blu-ray spelare, ett mindre bibliotek av DVD-filmer och CD-skivor samt en audio pro högtalare. Arbetsbord med både trådlös och fast internet, wifi upp till 20 Mbit per enhet. Sviten har trägolv, Kasthallmattor, individuell AC samt en separat toalett.

Upptäck Svit 706
Just nu på Rival

Midsommar på Rival – bar och bistro öppet

Fira din skönaste midsommar på Rival! En sommardrink i Watson´s Bar följt av en god middag i Rivals Bistro. Läs mer här!

DJ & O.P. Anderson roar i Watson´s Bar

DJ Jonas Tottmar och Michael Pietile roar Watsons´s gäster fredag och lördag. Inne och ute!  

Boka ett rum med sommarbalkong!

Som ett av få hotell i Stockholm erbjuder Rival många rum och sviter med möblerade balkonger. Utforska här!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media