fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Tillbaka

Biljettfrågor, tillgänglighet, service

Visa / dölj alla

10 juni
“Night of Queen” 5 september 2021 är flyttad till 27 september 2021. Biljettinnehavare har fått mail från arrangören.

3 juni 2021
Världens Historia 9+15 september 2021 är flyttat till 16 februari och 9 mars 2022. Biljettinnehavare får information via mail/sms från Ticketmaster.

26 maj 2021
Minneskonsert för Svante Thuresson 15 november. Läs mer här.

Klicka här: Dessa regler gäller vid evenemang när biljetter är köpta via Ticketmaster.
Klicka här: Dessa regler gäller vid evenemang när biljetter är köpta via Eventim.
Klicka här: Dessa regler gäller vid evenemang när biljetter är köpta via Nortic.

Salongen
Vi inväntar direktiv från myndigheterna gällande regelverket. Om restriktionerna fortsätter men de ändå ger oss möjlighet att ta emot ett begränsat publikantal så planerar vi enligt nedan i syfte att förhindra smittspridning.

Städning salong
Förutom ordinarie städning så kommer rengöringsfokus ligga på salongens kontaktytor.
Handsprit
Det kommer  att finnas golvställningar med beröringsfria handspritautomater utplacerade på flera ställen på parkett samt på balkong. Beröringsfria handspritautomater finns även i anslutning till toaletter som för övrigt nås via dörrarna längst bak på parkett och balkong.
Insläpp till salong – ny entré
I syfte att förhindra köbildning kan insläpp till föreställningar ske via en tillfällig utomhusentré som ligger tio meter till höger om den stora hotellentrén. Denna tillfälliga entré kommer vara tydligt uppmärkt och lätt att hitta.
Biljettförsäljning
All biljettförsäljning till kommande evenemang sker via biljettföretag som produktionsbolagen har valt.
Watson´s bar och Rivals Bistro
Vill du vara säker på att få ett middagsbord i bistron, före eller efter en föreställning, så rekommenderar vi att du förbokar här. Innan en föreställning kan vi endast servera gäster som har en sittplats i barer eller bistro och det betyder också att insläpp av nya gäster via stora entrédörrarna är begränsat.

Klicka här och läs mer om Rivals förebyggande arbete  

Tillgänglighet (allt )

Utdrag:

Hissen från entréplanet går ner till salong parkett. Hissen går även till Cocktailbar, Bistro och Bistrobalkong. Hissen har automatisk dörröppning. RWC i entréplan. Kontakta Rival 08-545 789 00 för omedelbar assistans.

Show och föreläsningar
På parkett finns platser anpassade för gäster med funktionsnedsättning. Vid köp av biljetter till föreställningar och konserter så ansvarar Du själv för att kontakta inköpsstället för att erhålla en sådan plats för Dig och en medföljande. Förbokning gäller alltid.

Hörslingor – APP eller digitalt.

APP hörslinga i salongen

1. Gå till Apple App Store℠ eller Google Play™

2. Ladda ner gratisappen ”WaveCast Audio Receiver”.

3. Anslut till det öppna nätverket som heter “Hearing Hotspot” med din telefon.
4. Starta WaveCAST-appen på din telefon.
5. Välj ljudet du vill lyssna på överst i listan.

Digital hörslinga i salongen
Låna en mottagare i hotellets reception.
Sätt Din hörapparat i T eller MT läge. Hörslingan fungerar endast i dessa två lägen.
Du reglerar volymen på mottagaren. Den digitala signalen förmedlas trådlöst och fungerar oberoende av plats i salongen.

Nej. Rival har varken tillgång till biljetter eller biljettsystem. Vi hoppas att denna guide skall vara till hjälp när du har frågor kring biljetter till föreställningar. Dessvärre kan vi därför heller inte hjälpa till rent praktiskt även om Du ringer Rivals växel eller kontaktar någon enskild person på Rival.

Vår rekommendation är att Du i första hand alltid vänder dig till biljettföretaget, de har mycket bra information på sina hemsidor samt korrekta hänvisningar.

Endast biljettföretaget kan hjälpa dig. Biljettföretaget har regelverk för detta och dessa godkände du vid köp av biljetten. Leta efter rätt biljettföretag här 

Frågan kan endast besvaras av biljettföretaget. Biljettföretaget har regelverk för detta och dessa godkände du vid köp av biljetten. Hitta rätt biljettföretag här.

Endast biljettföretaget kan hjälpa dig. Biljettföretaget har rutiner för detta och de kan bistå dig. Hitta rätt biljettföretag här.

Om det inte finns några biljetter att köpa på den biljettsajt som produktionsbolaget valt så råder vi dig att inte köpa andra-hands-biljetter från någon annan sajt.
Det varierar om produktionsbolagen säljer “ej uthämtade eller återlämnade biljetter” på Rival innan en föreställning. Enda sättet att ta reda på det är att du kommer till Rival en timme innan föreställning.

Vad trevligt! Då kan ni som biljettinnehavare boka hotellrum med rabatt s.k “Plåtägarens pris”. Klicka här och läs mer.

Från mitten av oktober fram till början av april så har vi en bemannad garderob.  Betalning sker med swish eller kort ( kontantfritt ).

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media