UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Tillbaka

Succéromanen blir teater - premiär 26 september

Spelas på Rival hösten 2024 - flera datum redan utsålda

Kliv in i Emma Hambergs fantastiska universum när succéromanen blir teater. En befriande och inspirerande föreställning om kvinnokroppen, vänskap, kulturkrockar, att bejaka livet, friheten att få vara sig själv och göra som man vill!
Alla speldatum på Rival här.
När Emma Hamberg roman ”Je m’appelle Agneta” utkom 2021 var succén ett faktum. Berättelsen om en kvinna som slår sig fri från vardagens trista bojor och börjar njuta av livet rymmer både längtan och igenkänning. Boken har älskats av läsare och sålts i över 350 000 exemplar. I höst blir den omåttligt populära ”Je m’appelle Agneta” teater med Anna Blomberg och Dan Holmberg i rollerna! Se alla speldatum här.

– Att Sveriges osynligaste kvinna får ta plats på scenen är så vackert. Den här föreställningen är Agnetas, och inget står i vägen för henne. Tillsammans med bästa Anna Blomberg ska här hittas färger, vecklas ut vingar och levas fullt, jädra ut. Jag kan knappt bärga mig, säger författaren Emma Hamberg. Lyssna på Emma 

En helkväll på Rival med chèvre och teater!
När biljetten är inköpt så föreslår vi ett nästa steg – mat och dryck innan föreställning eller i paus. (Mat och dryck ingår inte i biljetten.) Emma Hambergs underbara kokbok ”Au Pif” lockar med så många recept och några av dessa kommer Rivals köksmästare Robin Gesang-Gottowt att tillaga under hösten 2024.
Armands gratinerade chèvre med Pancetta
En ljuvlig skapelse för en, två eller för flera att dela. Pancetta är italienskt rimmat och lufttorkat sidfläsk. När chèvren är gratinerad, Mascarponen, honungen och grädden har fördelat sig över osten  strör man över tärnad Pancetta, toppar med persilja och svartpeppar.

Se filmen när Robin lägger sista handen över denna underbart goda rätt.

Boka bord för att ha en garanterad plats för att t ex beställa ”Armands gratinerade chèvre med Pancetta”. Kvällsföreställningarna börjar kl 19.30, garderoben öppnar redan 17.30 – du har gott om tid för att varva ner, koppla av och äta lite gott innan ”Je m´appelle Agneta” börjar. Boka bord i Rivals Bistro eller i Tavernan. Watson´s Bar kommer också servera ”Armand” samt ostbricka.
Bordsbokning och mat ingår inte i biljettpriset.

Galleri

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2024 Rival Hotel