UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

”Je m´appelle Agneta” 7-8/10

Premiär 26 september

Succéromanen "Je m'appelle Agneta" av Emma Hamberg blir teater

Kliv in i Emma Hambergs fantastiska universum när succéromanen blir teater. En befriande och inspirerande föreställning om kvinnokroppen, vänskap, kulturkrockar, att bejaka livet, friheten att få vara sig själv och göra som man vill!

När Emma Hambergs roman ”Je m’appelle Agneta” utkom 2021 var succén ett faktum. Berättelsen om en kvinna som slår sig fri från vardagens trista bojor och börjar njuta av livet rymmer både längtan och igenkänning. Boken har älskats av läsare och sålts i över 350 000 exemplar. I höst blir den omåttligt populära ”Je m’appelle Agneta” teater! Alla speldatum här.

– Att Sveriges osynligaste kvinna får ta plats på scenen är så vackert. Den här föreställningen är Agnetas, och inget står i vägen för henne. Tillsammans med bästa Anna Blomberg ska här hittas färger, vecklas ut vingar och levas fullt, jädra ut. Jag kan knappt bärga mig, säger författaren Emma Hamberg. Lyssna på Emma här 

När den tokhyllade boken nu blir teater står det kvinnliga perspektivet helt i fokus. Huvudrollsinnehavarna Anna Blomberg och Dag Malmberg möts på scen som Agneta och Einar. Manus är skrivet av Marie Persson Hedenius och Anna Granath står för regi med en nästintill helt kvinnlig produktion. ”Je m’appelle Agneta” har premiär 26 september på Rival i Stockholm – köp biljett här.
Varmt välkomna!

En scenversion baserad på succéromanen ”Je m’appelle Agneta” av Emma Hamberg
Regi Anna Granath, manus Marie Persson Hedenius, produceras av Lifeline
I rollerna Agneta: Anna Blomberg, Einar: Dag Malmberg

En helkväll på Rival med chèvre och teater!
När biljetten är inköpt så föreslår vi ett nästa steg – mat och dryck innan föreställning eller i paus. (Mat och dryck ingår inte i biljetten.) Emma Hambergs underbara kokbok ”Au Pif” lockar med så många recept och några av dessa kommer Rivals köksmästare Robin Gesang-Gottowt att tillaga under hösten 2024.
Armands gratinerade chèvre med Pancetta
En ljuvlig skapelse för en, två eller för flera att dela. Pancetta är italienskt rimmat och lufttorkat sidfläsk. När chèvren är gratinerad, Mascarponen, honungen och grädden har fördelat sig över osten strör man över tärnad Pancetta, toppar med persilja och svartpeppar.

Se filmen när Robin lägger sista handen över denna underbart goda rätt.

Boka bord för att ha en garanterad plats för att avnjuta ”Armands gratinerade chèvre med Pancetta”. Mat och dryck ingår inte i biljettpriset. Kvällsföreställningarna börjar kl 19.30, garderoben öppnar redan 17.30 – du har gott om tid för att varva ner, koppla av och äta lite gott innan ”Je m´appelle Agneta” börjar. Boka bord i Rivals Bistro eller i Tavernan. Watson´s Bar kommer också servera ”Armand” samt ostbricka.

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2024 Rival Hotel