UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Kodjo Akolor 25/5

Lättkränkt & långsint

En standupföreställning

Kodjo Akolors succéföreställning “Lättkränkt och långsint” spelades runtom i landet under september. Nu står det klart att turnén fortsätter våren 2024 – ännu fler städer ska få chansen att uppleva skratt, insikter och visdom (som kommer med åldern). 

I ”Lättkränkt och långsint” tar Kodjo med publiken på en resa genom hans liv – om en 40-årskris, tre barn och 16 år som underhållare. Trots allt roligt som Kodjo haft, har det inte varit enkelt och hans tid på denna jord har varit kantad av både succéer, misslyckanden och frustrerande situationer som han inte kunnat släppa.

– Är du lättkränkt och långsint som jag eller känner du någon som är det, så är detta den perfekta föreställningen för dig, hälsar Kodjo.

Om du saknat att höra Kodjo i radio och vill ha en underbar kväll att se fram emot – missa inte chansen att se ”Lättkränkt och långsint”. Biljetter till föreställningen på Rival 25 maj här.

Köp Biljetter Kalendarium

Kodjo Akolor
Lättkränkt & långsint
Lördag 25 maj kl 19.30
Biljetter
Produktionsbolag All Things Live
Längd 80 min, ej paus
Bemannad garderob, kort eller swish.
Köp endast biljetter på etablerade kanaler som produktionsbolaget anger.
Svar på biljettfrågor här

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om ”Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga i salongen
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2024 Rival Hotel