fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Tillbaka

Bordsbokning? Dagskryssning i Stockholms skärgård? Showbiljetter? Överraska älsklingen? Nationalmuseum? Cykel?

För att verkligen planera er vistelse och få ut det mesta av ert besök i Capital of Scandinavia, kontakta gärna mig i förväg på concierge@rival.se. Jag hjälper er gärna med att boka sightseeingturer, reservera bord på restauranger, ordna flygplatstransfer eller bara ge er råd om vad man inte ska missa.

Det bästa sättet att uppleva och se Stockholm är på två hjul!
Att cykla är ett snabbt och smidigt sätt att ta sig runt i Stockholm. Ett perfekt sätt att både upptäcka Södermalm och resten av staden. Rivals hotellgäster kan nu hyra cyklar direkt vid incheckning. De kostar 195 kronor att hyra per dag (kl 08.00-22.00) och detta inkluderar lås och hjälm. Prata med hotellets reception när du checkar in för att få mer information och boka din cykel. Inga reservationer kan göras i förväg. Våra cyklar är från Orbea Katu, en kompakt cykel som är lätt att manövrera för både nyblivna urbanistas och erfarna citycyklister. Med praktiska detaljer som en robust korg och lågt insteg så kan du ta med dig shoppingpåsen eller lägga väskan som du behöver ha med dig

Vårt område
Har ni bokat ett rum på Hotel Rival? Grattis! Ni valde ett hotell som ligger vid Mariatorget på Södermalm, en stadsdel som Vogue Magazine har rankat som den tredje coolaste i världen och som Financial Times har valt som en av sina främsta destinationer i världen 2014. Besök lokala konstgallerier på Hornsgatspuckeln, shoppa loss i butikerna i SoFo, promenera i Stieg Larssons fotspår.  Historiska Gamla Stan och Stockholms slott är bara en 10 minuters promenad från hotellet!

Vår stad – Stockholm
Jag skulle kunna skriva många sidor om vad jag rekommenderar att göra/se/besök/äta/dricka när man besöker Stockholm som turist. I själva verket har jag gjort just detta i min blogg: The Stockholm Tourist!  Läs mina rekommendationer nedan.

Topp 5 tips signerade Rivals concierge


Flygplats, taxi och kommunikationer
Det bästa sättet att resa mellan Arlanda flygplats och Hotel Rival är antingen med taxi Taxi Stockholm eller Arlandaexpress till Stockholms Central och därefter taxi. Man kan också ta pendeltåget från Arlanda C (mellan terminalerna 4 och 5) till Stockholm Södra Station som är bara 4 kvarter från Mariatorget där hotellet ligger.
Var försiktigt när ni vinkar in en taxi från gatan. Titta alltid efter denna logotype:

Se Stockholm från vattnet. Staden ligger på 14 öar och ses bäst från vattnet, antingen med sightseeingbåt, färja eller från en uteservering. Det är lätt att ta sig runt till fots i Stockholm. Vi har en utmärkt kollektivtrafik som omfattar bussar, tunnelbanor, spårvagnar, färjor och pendeltåg. Självklart säljer vi biljetter till denna kollektivtrafik.

Gayvänligt 
Rival är en stolt medlem av Stockholm LGBT (en samling av lokala sevärdheter, hotell och företag som samverkar för att säkerställa att Stockholm fortsätter att ligga högst upp på listorna över gayvänliga destinationer). Jag fungerar som deras kontaktperson på hotellet och detta är en del av Hotel Rivals engagemang att tillgodo se att alla våra gäster känner sig lika välkomna, oavsett nationalitet, hudfärg, religion, kön, ålder eller sexuell läggning.

Vårt hotell
Hotel Rival öppnade år 2003 som Stockholms första boutiquehotell och förutom hotellet, hittar ni också en Bistro Rival, Café Rival, Watson´s Bar, Cocktailbaren, en teater samt möteslokaler. Allt under ett och samma tak. Hela Rival är kontantfritt, vi accepterar de allra flesta förekommande kreditkort. Läs mer här.

 

Kontakta Sean – gärna
redan före ankomst


concierge@rival.se
+46 (0)8 545 789 35

The Stockholm Tourist


Concierge Sean Naughton är
ordförande i den svenska
delen av det prestigefyllda
Les Clefs d’Or – en global
organisation för concierger
på förstaklassiga hotell i
hela världen.


Just nu på Rival

”Störst av allt” med Nour El Refai

Malin Persson Giolitos succébok blir teater med Nour El Refai på Rival med premiär 28 februari 2020. Biljettsläpp 26/8

Brunch varje lördag och söndag!

Besök vår mycket uppskattade brunch – för alla smaker.  Serveras lördag och söndag från kl 13. Boka bord i god tid!

Happy Weekend i Watson´s Bar!

Utvalda DJs – upplev bästa barhänget i Watson´s Bar fredag- och lördagkväll till 01.00. Uteservering öppen till 23.

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media