fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Tillbaka

Biljettfrågor, vaccinationsbevis, tillgänglighet, service

Visa / dölj alla

För tillträde till en föreställning i salongen på Rival så sker kontroll av vaccinationsbevis från och med 1 december 2021. Gäller för biljettinnehavare från fyllda 18 år. Kontrollen gäller vid alla föreställningar med fler än 100 personer i publiken. Arrangören av föreställningen sköter kontroll av såväl vaccinationsbevis- id-handling samt biljett  – allting sker samtidigt vid insläppet till salongen.  Läs mer här

Hur går kontrollen av vaccinationsbevis till?
1. Först visar du vaccinationsbeviset offline, utprintat eller digitalt.
2. ID-kort – där ditt namn på vaccinationsbeviset kontrolleras mot id-kortet
3. Biljettkontroll

Vi rekommenderar alla biljettinnehavare med vaccinationsbevis att komma till föreställningen i god tid. Det kommer att uppstå köer och väntetider med anledning av dessa kontroller. Ha dina handlingar – i mobilen eller utskrivna – i god ordning så kommer insläppet gå ännu smidigare.

Behöver jag ett vaccinationsbevis för att se en föreställning på Rival?
Ja. Alla biljettinnehavare måste uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis samt id-handling.

När ska jag visa upp mitt vaccinationsbevis?
I samband med att Du visar din biljett dvs i dörrarna vid insläppet till salongen. Var gärna på plats minst 45 minuter innan föreställningen startar. Se till att du har dina handlingar – vaccinationsbevis- id-kort- och biljett – redo inför kontrollen vid inpassering till salongen.

Hur ska jag visa mitt vaccinationsbevis?
Antingen utskrivet på papper eller off-line i mobilen. För att vara helt säker och inte i helt beroende av tekniken – printa gärna både biljett och vaccinationsbevis.

Hur går kontrollen av vaccinationsbevis till?
1. Först visar du vaccinationsbeviset offline, utprintat eller digitalt. QR-koden på ditt bevis scannas.

2. ID-kort – där ditt namn på vaccinationsbeviset kontrolleras mot id-kortet
3. Biljettkontroll

Om jag inte har ett vaccinationsbevis kan jag då istället visa upp ett negativt PCR-test eller ett intyg på att jag har antikroppar?
Nej. Endast biljettinnehavare med giltigt vaccinationsbevis kan få tillträde till föreställning.

Om mitt vaccinationsbevis inte längre är giltigt dvs jag har inte hunnit förnya det, vad händer då?
Endast biljettinnehavare med giltigt vaccinationsbevis kan få tillträde till en föreställning. Kontrollera i god tid innan föreställningen att ditt vaccinationsbevis inte har gått ut. Du kan alltid ladda ner ett nytt på covidbevis.se

Jag har tagit de sprutor som gäller men ännu inte fått mitt vaccinationsbevis,  får jag ändå komma in på föreställningen?
Nej.

Biljettfrågor
Alla biljettfrågor hänvisas till de biljettföretag där du köpte biljetterna. Se även längre ner på denna sida.

Smittspridning
I syfte att förhindra smittspridning av Covid-19 så finns handspritsautomater utplacerade på parkett och balkong i salongen. Har du förkylningssymtom, vänligen avstå från att besöka Rival. Varmt välkommen åter vid annat tillfälle.

 

Senaste nytt

24 november Regeringsbeslut om Covidpass/vaccinationsbevis från 1 december 2021
Läs pressmeddelandet här
Uppvisande av Covidpass/vaccinationsbevis samt id-kort kommer sker vid dörrarna in till salongen i direkt samband med insläpp och uppvisade av biljett. Uppvisande av Covidpass/vaccinationsbevis gäller för samtliga arrangemang i salongen såsom konsert, teater, show, livepoddar, föreläsningar. Vi rekommenderar att du har ditt vaccinationsbevis både offline och utprintat på papper. Rival kommer rekommendera arrangörerna av föreställningen, alltså de som ansvarar för denna kontroll, att öppna insläppet i god tid. Vi vet dock att det kommer bli köer och vi tackar för er förståelse. Håll dig fortsatt informerad via myndigheternas officiella kanaler och web-sidor.

23 november Covidpass
Inga besked har ännu kommit från regeringen avseende beslut om Covidpass eller tillämpning av Covidpass. När beslut finns så kommer du som har en biljett till ett evenemang i Rivals salong att få information om Covidpass från det biljettföretaget ( Ticketmaster, Nortic, Eventim, Showtic, Biljettkiosken osv) som du köpte biljetten hos. Information om regelverk kommer även finnas tillgänglig på FHM- och regeringens hemsidor. ( Ditt Covidpass/bevis laddar du ner på www.covidbevis.se )

Rival arrangerar inga konserter, shower, teater eller underhållning i egen regi. Rival hyr ut salongen till etablerade produktionsbolag (arrangörer) som arrangerar konserter, shower, teater och underhållning. Det är respektive arrangör som väljer vilket biljettföretag som används för respektive föreställning. Om regeringen beslutar om Covidpass från den 1 december 2021 så kommer Covidpass att gälla vid samtliga arrangörers föreställningar i salongen på Rival från 1 december 2021 och framåt. ( Rival kan tyvärr inte svara på biljettfrågor. Endast biljettföretagen kan besvara dessa frågor.)

18 november 2021 Regeringens pressmeddelande
Regeringen har gett Myndigheten för digital förvaltning (Digg) i uppdrag att skapa förutsättningar för användning av vaccinationsbevis vid till exempel allmänna sammankomster från och med 1 december.

17 november 2021 FHM förslag om Covidpass
Regeringen ska nu ta ställning till Folkhälsomyndighetens förslag om att införa Covidpass/Covidintyg vid allmänna tillställningar ( show, teater, konsert, idrottsevenemang ) med över 100 deltagare. Förslaget skulle träda i kraft den 1 december 2021. Om förslaget vinner laga kraft den 1 december så kommer detta att beröra innehavare av biljett till ett evenemang i salongen på Hotel Rival.  Information kring detta kommer skickas från biljettföretag till biljettinnehavare.

Nej. Rival har varken tillgång till biljetter eller biljettsystem.
Vi säljer inte biljetter och vi kan inte hjälpa till med byte av biljetter.

Vi hoppas att denna guide skall vara till hjälp när du har frågor kring biljetter till föreställningar. Vi kan inte hjälpa till även om Du ringer Rivals växel eller kontaktar någon enskild person på Rival.

Vänd dig alltid till biljettföretaget, de har mycket bra information på sina hemsidor samt korrekta hänvisningar. Information hittar du på biljetten. Vi betonar vikten av att Du alltid köper biljetter via det biljettföretag som produktionsbolaget har anlitat.

Har du tappat din biljett? Hittar den inte i mobilen? Har blivit sjuk? Läs mer i denna guide.

Tillgänglighet (allt)

Utdrag:

Hissen från entréplanet går ner till salong parkett. Hissen går även till Cocktailbar, Bistro och Bistrobalkong. Hissen har automatisk dörröppning. RWC i entréplan. Kontakta Rival 08-545 789 00 för omedelbar assistans.

Show och föreläsningar
På parkett finns platser anpassade för gäster med funktionsvariation. Vid köp av biljetter till föreställningar och konserter så ansvarar Du själv för att kontakta inköpsstället för att erhålla en sådan plats för Dig och en medföljande. Förbokning gäller alltid.

Hörslingor – APP eller digitalt.

APP hörslinga i salongen

1. Gå till Apple App Store℠ eller Google Play™

2. Ladda ner gratisappen ”WaveCast Audio Receiver”.

3. Anslut till det öppna nätverket som heter “Hearing Hotspot” med din telefon.
4. Starta WaveCAST-appen på din telefon.
5. Välj ljudet du vill lyssna på överst i listan.

Digital hörslinga i salongen
Låna en mottagare i hotellets reception.
Sätt Din hörapparat i T eller MT läge. Hörslingan fungerar endast i dessa två lägen.
Du reglerar volymen på mottagaren. Den digitala signalen förmedlas trådlöst och fungerar oberoende av plats i salongen.

Endast biljettföretaget kan hjälpa dig. Biljettföretaget har regelverk för detta och dessa godkände du vid köp av biljetten. Leta efter rätt biljettföretag här 

Frågan kan endast besvaras av biljettföretaget. Biljettföretaget har regelverk för detta och dessa godkände du vid köp av biljetten. Hitta rätt biljettföretag här.

Endast biljettföretaget kan hjälpa dig. Biljettföretaget har rutiner för detta och de kan bistå dig. Hitta rätt biljettföretag här.

Om det inte finns några biljetter att köpa på den biljettsajt som produktionsbolaget valt så råder vi dig att inte köpa andra-hands-biljetter från någon annan sajt.
Det varierar om produktionsbolagen säljer “ej uthämtade eller återlämnade biljetter” på Rival innan en föreställning. Enda sättet att ta reda på det är att du kommer till Rival en timme innan föreställning.

Vad trevligt! Då kan ni som biljettinnehavare boka hotellrum med rabatt s.k “Plåtägarens pris”. Klicka här och läs mer.

Från mitten av oktober fram till början av april så har vi en bemannad garderob.  Betalning sker med swish eller kort ( kontantfritt ).

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media