fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Tillbaka

Uppdaterat 7 september 2021

Den 29 september upphör restriktioner som avser avstånd, sammankomster, begränsningar i restaurangsällskap och kravet på sittplatser i barer. Fortsätt visa hänsyn och använd handsprit – och stanna hemma om du är sjuk!

Allmän information
Hotel Rival på Södermalm genomför dagligen en rad förebyggande åtgärder i syfte att förhindra smittspridning av Covid-19. Som gäst på Rival har Du också ett eget ansvar genom att följa de direktiv som givits av myndigheterna. Är du till exempel sjuk eller på väg att bli sjuk så ska Du naturligtvis inte besöka oss och riskera Din och andras hälsa. Vi uppskattar att ni följer personalens direktiv och anmodan.

Ytdescinficering av hotellrum och konferensrum 
När gäst har checkat ut från ett hotellrum så ytdescinficeras rummets alla delar maskinellt. Metoden är rekommenderad av WHO och sprayningen av Nycolyse innebär en dimma av joniserad väteperoxid vars uppgift är att eliminera bakterier och virus. Sprayning sker efter avslutad konferens. All sprayning sker före städning. Maskin och utbildning har tillhandahållits av www.biohygienteknik.com. Hotel Rival har arbetat med denna teknik sedan mars 2020.

Hotellrum
Maskinell ytdescinficering sker när gäst har avrest. Hela rummet inklusive badrum och garderober descinficeras maskinellt. Därefter sker vanlig städning men med extra fokus på ytor som armstöd, handtag, lampknappar, telefon, strömbrytare, garderobsdörrar med mera. Alla gäster som lämnar en e-postadress vid bokning erbjuds att checka in on-line och behöver då endast hämta upp sitt nydescinficerade nyckelkort vid ankomst.

Frukost 
Vi serverar frukostbuffé i Bistron. Möbleringen är justerad och placering sker fritt efter gästens eget val men med uppmaning om att hålla avstånd. Vi arbetar aktivt med att förebygga köbildning. Gäller till 29 september. Handsprit finns utplacerad på flera ställen.

Brunch och middag
Rivals Bistro och brunch. Möbleringen är justerad och placering sker fritt efter gästens eget val men med uppmaning om att hålla avstånd. Vi arbetar aktivt med att förebygga köbildning. Begränsningarna gäller till den 29 september och upphör sedan.

Bar
Vi ber er att söka upp sittplatser i samtliga barområden och invänta barpersonalen som tar upp er beställning. Handsprit finns utplacerad. Från 29 september upphör dessa begränsningar.

Konferensrum
Utöver maskinell ytdescinficering efter varje konferensgrupp så sker städning med extra fokus på rengöring av kontaktytor t ex bord, armstöd, teknikpaneler, serveringsytor, strömbrytare, handtag etc. För- och eftermiddagskaffen serveras i själva konferenslokalen istället för som tidigare utanför. I alla konferenslokaler och intill gästtoaletterna finns handsprit.

 

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media