fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Tillbaka

Senaste nytt

Så här fungerar vaccinationsbevis när du går på en föreställning i salongen på Rival.

24 november Regeringsbeslut om Covidpass/vaccinationsbevis från 1 december 2021
Läs pressmeddelandet här
Uppvisande av Covidpass/vaccinationsbevis samt id-kort kommer sker vid dörrarna in till salongen i direkt samband med insläpp och uppvisade av biljett. Uppvisande av Covidpass/vaccinationsbevis gäller för samtliga arrangemang i salongen såsom konsert, teater, show, livepoddar, föreläsningar. Vi rekommenderar att du har ditt vaccinationsbevis både offline och utprintat på papper. Rival kommer rekommendera arrangörerna av föreställningen, alltså de som ansvarar för denna kontroll, att öppna insläppet i god tid. Vi vet dock att det kommer bli köer och vi tackar för er förståelse. Håll dig fortsatt informerad via myndigheternas officiella kanaler och web-sidor.

23 november – Covidpass
Inga besked har ännu kommit från regeringen avseende beslut om Covidpass eller tillämpning av Covidpass. När beslut finns så kommer du som har en biljett till ett evenemang i Rivals salong att få information om Covidpass från det biljettföretaget ( Ticketmaster, Nortic, Eventim, Showtic, Biljettkiosken osv) som du köpte biljetten hos. Information om regelverk kommer även finnas tillgänglig på FHM- och regeringens hemsidor. ( Ditt Covidpass/bevis laddar du ner på www.covidbevis.se )

Rival arrangerar inga konserter, shower, teater eller underhållning i egen regi. Rival hyr ut salongen till etablerade produktionsbolag (arrangörer) som arrangerar konserter, shower, teater och underhållning. Det är respektive arrangör som väljer vilket biljettföretag som används för respektive föreställning. Om regeringen beslutar om Covidpass från den 1 december 2021 så kommer Covidpass att gälla vid samtliga arrangörers föreställningar i salongen på Rival från 1 december 2021 och framåt. ( Rival kan tyvärr inte svara på biljettfrågor. Endast biljettföretagen kan besvara dessa frågor.)

18 november 2021 Regeringens pressmeddelande
Regeringen har gett Myndigheten för digital förvaltning (Digg) i uppdrag att skapa förutsättningar för användning av vaccinationsbevis vid till exempel allmänna sammankomster från och med 1 december.

17 november 2021 FHM förslag om Covidpass
Regeringen ska nu ta ställning till Folkhälsomyndighetens förslag om att införa Covidpass/Covidintyg vid allmänna tillställningar ( show, teater, konsert, idrottsevenemang ) med över 100 deltagare. Förslaget skulle träda i kraft den 1 december 2021. Om förslaget vinner laga kraft den 1 december så kommer detta att beröra innehavare av biljett till ett evenemang i salongen på Hotel Rival.  Information kring detta kommer skickas från produktionsbolag/biljettföretag till biljettinnehavare.

29 september 2021 Restriktioner tas bort
Den 29 september 2021 upphörde Sveriges restriktioner som avser avstånd, sammankomster, begränsningar i restaurangsällskap och kravet på sittplatser i barer. Handsprit finns utplacerat i bland annat bistro, barer, salong, toaletter, konferenslokaler, reception. Stanna alltid hemma om du har symtom eller är sjuk – välkommen vid annat tillfälle!

För inresa till Sverige gäller följande – klicka här.

 

 

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media