Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    

Paket och priser på Rival

Jubileumspris

Hipp hipp hurra för oss! Hotel Rival firar hela 15 år 2018.

15 år av mysiga hotellnätter, festliga middagar, delikata cocktails, utsökta fikor i caféet och fantastiskt underhållande shower i salongen.  För att fira denna milstolpe, vi fyller ju ändå 

15 år, så lanserar vi ett jubileumspris. Mellan den 22 mars och 2 april 2018, påsk och hela långa sommaren den 1 juli till 2 september 2018 så kan du nu boka ett superiorrum för endast 1515 kr inklusive frukostbuffé.

Priset är per rum och natt, för två personer, inklusive moms och frukost buffé. Jubileumspriset kan endast bokas på vår hemsida www.rival.se med promotionkod FIFTEEN. 

Begränsat antal rum finns bokningsbara fram till den 28 februari 2018. 

Plåtägarens pris

Hotel Rival erbjuder alla som har biljetter till en show eller konsert i Rivals salong rabatt på sin logibokning.

Erbjudandet gäller endast individuella bokningar och ett begränsat antal rum. Max 2 nätter i följd kan bli rabatterade. Boka med promotion kod ”TICKET”. Minst en av nätterna måste sammanfalla med showdatum. Priserna är ej provisionsberättigade.

För att få denna rabatt måste du vara bokad till dessa priser och kunna uppvisa en giltig biljett till show eller konsert på Rival vid incheckning.

Om giltig biljett saknas så debiteras ni ordinarie pris för boendet samtliga nätter.

Stay longer

Bo längre och betala mindre!

Vare sig ni besöker Stockholm en helg eller vardag, om ni kommer för nöje eller i tjänsten så erbjuder Hotel Rival en rabatt på det flexibla priset om ni bokar minst tre nätter i följd.

Eftersom fem nätter på Hotel Rival är mycket härligare att bo än tre nätter så ökar vi rabatten om ni väljer att bo 5 nätter eller fler i följd. I priset ingår frukostbuffé varje morgon.

När ni bokar via vår hemsida så finner ni rabatten applicerad på vårt flexibla pris så fort ni valt antalet nätter ni önskar boka.

Allt om Rivals söndagsbrunch

Varje söndag klockan 13.00 dukar vi upp brunchen i Rivals Bistro!

Och det är nu man verkligen kan frossa i nyttigheter och onyttigheter! Inget på brunchbuffén borde hoppas över, ta Dig tid att verkligen provsmaka! Vi serverar traditionella Bloody Marys och iskall champagne! Den perfekta söndagen börjar på Rival!

Läs mer om Söndagsbrunch på Rival

Bröllop & Kärlek

Bo i ett av våra mest romantiska rum högst upp på sjunde våningen med utsikt över södermalms takåsar. Drick champagne på er privata balkong, sitt ner och njut av utsikten.

Sovmorgon på Rival

Bo söndag till måndag, priser från 889 kr per person i dubbelrum.

Sov gott i egyptiska bomullslakan. priset inkluderar rivalbrunch (söndag) samt logi, smart tv, gratis wifi, bluray-spelare, DVD filmer utan kostnad, avsluta med hotellfrukost måndagmorgon.

Använd promotion kod ”SLEEP” för att boka.