fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

“Vad blir det för mord” extra 18/9

Extraföreställning 18 september

Komikerna och true crime-entusiasterna Johanna Hurtig Wagrell och Elinor Svensson bjuder in publiken till två hårresande akter ...

True crime live pod extra “Vad Blir Det För Mord?”!

Dags för “Vad Blir Det För Mord?” att ta livepodden vidare ut på turné. Boka – extraföreställning på Rival söndag 18 september.
Komikerna och 
true crime-entusiasterna bjuder in publiken till två hårresande akter – med ett lokalt historiskt mordfall i ena och ett internationellt mordfall i den andra. Det kommer även bjudas på musik och spår av humor. 

“Vad Blir Det För Mord?” är en oseriös podcast om det seriösa ämnet mord. Johanna Hurtig Wagrell och Elinor Svensson berättar varje vecka för lyssnarna om ett mord, brott eller annan hemskhet som hänt – på riktigt. Historier om vidriga dåd blandas skickligt med tramsbyxeri, omotiverade sidospår och rena och skära killgissningar. 

Våren 2019 åkte Johanna och Elinor (och hunden Lisen) på en bejublad turné, där de i fullsatta lokaler i Stockholm, Malmö och Göteborg spelade in poddavsnitt inför en skräckblandat förtjust publik. I oktober 2021 livepoddade de inför ett slutsålt Chinateatern i Stockholm. Nu är det äntligen dags igen – podden åker ut på liveturné med start i Växjö och vidare till Göteborg, Karlstad, Umeå, Rival i Stockholm och Lund.


– Inget är så roligt som att 
podda live. Publiken gör liksom själva podden dubbelt så rolig, minst, säger Johanna.  

– Sedan livepodden på Chinateatern har jag längtat och längtat efter att få stå på scen med våra fantastiska lyssnare i publiken igen. Okej, ärligt talat har jag längtat efter det i flera år nu. Och nu kommer vi äntligen! Det ska bli så otroligt roligt, hälsar Ellinor. 
Läs mer här 

Köp Biljetter Kalendarium

Söndag 18 september kl 19.00
“Vad blir det för mord”  
Biljetter
Längd: 150 minuter inkl en paus
Åldersgräns 16 år
Föreställningen presenteras av All Things Live
Tänk på att alltid köpa dina biljetter genom en etablerad biljettkanal.
Svar på biljettfrågor här

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om “Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media