UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Edda Magnason&Mikael Wiehe 29/11

Jan Lundgren gästas den 29/11 av Edda Magnason och Mikael Wiehe

Edda Magnason & Mikael Wiehe gästar Jan Lundgren i Två och en Steinway.. Trion bjuder på en kväll med musikaliska möten, roliga samtal och ett och annat guldkorn. Under fem exklusiva novemberkvällar bjuder Jan Lundgren, en av våra främsta jazzpianister och kompositörer, in några av Sveriges främsta artister och musiker till konsertföreställningen Två och en Steinway.
Tis 14 nov Alba August & Tommy Körberg
Ons 15 nov Moonica Mac & Jojje Wadenius
Tis 28 nov Petra Marklund & Niklas Strömstedt
Ons 29 nov Edda Magnason & Mikael Wiehe
Köp biljett här.
Läs om varje enskilt konsertkväll här

Konsertföreställningen ”Två och en Steinway” bygger på det klassiska musikprogrammet Två och en flygel som sändes på SVT från mitten av 70-talet och vidare ända fram till slutet av 90-talet vilket byggde på samtal och musik mellan pianisten Bernt Egerbladh och många av våra mest folkkära artister och kulturpersonligheter. Biljetter.

– Det känns spännande att få möjligheten att ta upp en fortsättning på det legendariska programmet Två och en flygel som Bernt Egerbladh en gång skapade. Jag gör det på mitt sätt och det är fantastiskt roligt att få fortsätta på Rival efter succén på Maximteatern hösten 2022. Artisterna som gästar mig tillhör alla mina favoriter, så jag ser verkligen fram emot våra samtal och musicerande tillsammans” säger Jan Lundgren. Läs om varje enskild konsertkväll här

Om Jan Lundgren
Jan Lundgren är konstnärlig ledare för Ystad Jazzfestival samt för den legendariska jazzklubben Montmartre i Köpenhamn. Redan vid fem års ålder tog han pianolektioner och visade sig vara en talang. Till en början höll han sig till den klassiska musiken, men i slutändan var det jazzen som tilltalade honom mest. Vid 20 års ålder började han studera på musikhögskolan i Malmö. Karriären tog fart och det dröjde inte länge innan han uppträdde med både svenska och amerikanska jazzlegender. 

Som pianist och kompositör har Jan varit en av pionjärerna att frigöra europeisk jazz från den amerikanska och banat väg för generationer av musiker som följt efter honom. 1996 gav han ut debutalbumet ”Conclusion” och har sedan dess släppt ett 50-tal album och medverkat i en rad olika projekt med framstående musiker över hela världen. 

Köp Biljetter Kalendarium

Två och en Steinway
Biljetter här
Produktionsbolag Villman Produktion
Konsertföreställning kl 19.30
Längd 2 timmar och 10 min inkl 25 min paus
Rekommenderas från: 12 år
Bemannad garderob, swish eller kort.

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om ”Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga salongen
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2023 Rival Hotel