fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Di Leva tolkar Bowie 19-21/5

"Changes"

Under 2021 fortsätter Thomas Di Leva sin kritikerrosade David Bowie-turnén “Changes”. 

Den kritikerrosade David Bowie-turné “Changes” med Thomas Di Leva – Rivals scen 19-21 maj 2022.

Nu släpper vi upp en fjärde kväll med succéföreställningen Changes – Thomas Di Leva tolkar David Bowie – på Rivals scen i september 2021. Tre föreställningar på Rival är slutsålda sedan länge och Thomas har alltså bestämt sig för att bjuda in Stockholmarna till en fjärde kväll.

Changes är en fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får uppleva David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva. Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under hösten 2021. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

– Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Köp Biljetter Kalendarium

19-21 maj 2022

Föreställningen är 120 minuter utan paus
Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Krall Entertainment och 2Entertain.
Arrangör Monarch Music AB och Programbolaget AB.
Svar på biljettfrågor här

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om “Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media