UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Sven-Ingvars ”Personligt” 5-8/10

En intim och nära konsertupplevelse med Sven Ingvars. 

Turnépremiär på Rival! Följ med bandet på en musikalisk resa som utgår från det nära mötet mellan artist och publik. En intim och nära konsertupplevelse med Sven Ingvars.

”Med musik och historier, och med så få genvägar som möjligt, berättar vi vilka vi är.

Vi har, så att säga, längtat efter att spela med mindre bokstäver och låta musiken tala för sig själv, och för oss är det en slags sinnlig jakt efter innebörden av uttrycket ”i det lilla bor det stora”. Det kommer att bli intimt, ärligt och som rubriken avslöjar, personligt”. – Oscar Magnusson.
www.sven-ingvars.se
Boka ett showpaket med bästa biljetterna och smålyxigt boende! UTSÅLT.

Sven Ingvars har under de senaste åren synts flitigt i olika medier som På spåret och Musikhjälpen, Oscar gästade även Idol i en uppskattad duett med en av de tävlande och Sven Ingvars vann Årets jullåt 2022 med ”Nu är det jul igen”. Sommaren 2022 sändes Oscar Magnussons sommarprat i P1 som blev det mest lyssnade sommarpratet 2022.
Det var otroligt hedersamt att ens få frågan om att sommarprata. Att så många lyssnade är nästan svårt att greppa. Det öppnar upp för mer berättande, mer historier invävda i musiken.

Sven Ingvars låtskatt är enorm, och kanske är det variationen, det musikaliskt genreöverskridande som gjort att så många från olika generationer tagit till sig just musiken och den genuina spelglädjen bandet besitter. Sven Ingvars har alltid gått sin egen väg, rak som krokig, och samlat intryck från sin samtid och skapat något alldeles eget och unikt av det.

Inför höstens turné är skattkistan öppnad. Skattkistan som rymmer ett helt liv i musikens tjänst och stavas Sven Ingvars. Sven Ingvars kan ses på följande platser.

12 maj 2023
Sven Ingvars släpper ny musik!
Sommaren blir först komplett när Sven Ingvars släpper en ny singel och beger sig ut på sommarturné! Singeln med titeln Hjärtats Röst släpps idag fredag den 12 maj och är skriven av bandets sångare Oscar Magnusson.

I sommar väntar en turné, i höst kommer ett nytt album och därtill ytterligare en turné under rubriken ”Personligt” med premiär på Rival Hotel den 5 oktober. Det händer mycket kring Sven Ingvars! Lyssna här på nya singeln. Läs hela pressreleasen här. 

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2023 Rival Hotel