fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Shima is a punk rocker 17-19/3

En sprakande och musikalisk humorshow

Av, med och regi Shima Niavarani

Välkommen till en sprakande och musikalisk humorshow i sann Super Bowl Halftime-anda. Av och med en av vår tids största komiker – Shima Niavarani!

Det här är en show som kommer bjuda på stora musiknummer, extas, humor, vemod och några käftsmällar, tänk ”larger than life”. Efter pandemi, inflation och krig behöver vi känna samhörighet igen och skratta igenkännande. Om du inte känner samhörighet eller skrattar när du upplever showen så kan du inkassera en kram av valfri person på produktionsbolaget. Köp biljett.

”En punk är en person som är ingenting, fri från allt och i protest mot vad som erbjuds. Men i allt detta så tydligt en individ, som verkar inom ett samhälle i tydliga ramar, en slags rebell som accepteras och imiteras. En som lever i en inbillad idé om frihet” /Shima Niavarani”
Läs mer här

Om Shima Niavarani
Shima Niavarani är en guldbaggenominerad skådespelare, artist, manusförfattare och regissör. Hon fick sitt genombrott 19 år gammal med föreställningen Autodidakt i enmansakt som hon själv skrev och regisserade. Sedan dess har vi sett henne i närmare 63 produktioner på TV, teater och film. Hennes kännetecken är att växla mellan allvar och humor, smalt och brett.

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2023 Rival Hotel