fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

“Radikal Optimist” 25 januari

Radikal Optimist

Anders Jansson på vårturné med hyllade publiksuccén “Radikal Optimist”.

Anders Janssons soloföreställning “Radikal Optimist” är under hösten 2019 ute på en omfattande höstturné och möts av hyllningar i media och fyllda salonger. Nu är det klart att det blir en fortsättning efter nyår. Den 25 januari kommer han till Rival i Stockholm och fortsätter sedan till bland annat Växjö, Karlskrona, Hässleholm, Karlshamn, Varberg och Västerås. Dessutom gör Anders Jansson två kvällar i Finland i februari. Biljetterna släpps idag kl 09:00.

Anders Janssons vilda associationer om det till synes vardagliga tillsammans med hans pricksäkra imitationer, spontana improvisationer och ständigt aktiva fysiska skådespel har blivit en stor succé. “Radikal Optimist” har kallats ”formidabel underhållning” (Dagens Nyheter), “underbart trams” (Smålandsposten), “genuint rolig” (Expressen) och “bland det bättre jag har upplevt från en scen i humorväg” (Piteå-Tidningen) och Anders Jansson själv är särskilt förtjust i beskrivningen “Bisatsernas konung”:
– Det var en rolig beskrivning av min associativa humor.

Just nu är Anders Jansson ute på en i stort sett utsåld Sverigeturné med “Radikal Optimist” som pågår till den 29 november. Nu öppnas det upp nya föreställningar nästa år. Förutom över tio föreställningar runt om i Sverige åker Anders Jansson också till vårt grannland för två datum i Finland.

– Min mamma kommer från Kotka i Finland, men jag har aldrig varit i Finland, förutom att jag mellanlandat i Helsingfors, men det räknas inte. Det ska bli fantastiskt roligt. Inte minst med tanke på att jag pratar om min finska mamma i föreställningen, säger Anders Jansson. På turnén 2020 kommer Anders Jansson också med “Radikal Optimist” till flera nya orter i Sverige; Karlskrona, Hässleholm, Karlshamn, Varberg och Västerås.
– Jag älskar att turnera eftersom det handlar om att skratta tillsammans. Jag bygger förtroende, en teater i taget och ser fram emot att hälsa på i fler städer. Välkomna! hälsar Anders Jansson.

Anders Jansson

Komikern, programledaren och skådespelaren Anders Jansson är kanske mest känd för sina populära karaktärer Tiffany Persson från Staffanstorp, journalisten Morgan Pålsson och programledaren Mike Higgins för “Svenska för nybörjare” i humorprogrammet “Hipp Hipp”, som han gjorde tillsammans med Johan Wester. De började samarbeta redan i grundskolan och har tillsammans bland annat gjort spex, karnevaler, “Jansson & Wester” i P4 och humorshower så som “500” och “Köp mjölk, Skriv bok”.
Anders Jansson har även varit programvärd för Sommar i P1 (2005) och Vinter i P1 (2010), programledare för Melodifestivalen tillsammans med Nour El-Refai (2014), gjort webbserien “Tiffany arbetstränar” (SVT), spelat kommunalrådet Lars-Göran Bengtsson i komediserien “Starke man” (SVT), medverkat i fotbollsmagasinet “Mellan raderna” på Viaplay och Expressen och tre säsonger av komediserien “Halvvägs till himlen” (C More/TV4).

 

 

Köp Biljetter Kalendarium

Spelas på Rival 25 januari.

90 minuter utan paus
Produktionsbolag Kahlo 
Köp endast biljetter på etablerade kanaler som produktionsbolaget anger.
Bevakad garderob i nedre plan. Swish eller kortbetalning.

Klicka och läs mer:

Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om “Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media