fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Paradrätten Live 23-26/2

En upplevelse utöver det vanliga med matlagning, dans och roliga samtal tillsammans med nya gäster varje kväll.

Komikerna Sofia Dalén och Kalle Möller har underhållit hundratusentals tittare med Paradrätten på Youtube och nu är de aktuella med Paradrätten Live på Rival i Stockholm! Showen kommer att bjuda på en upplevelse utöver det vanliga med matlagning, dans och roliga samtal tillsammans med nya gäster varje kväll. Paradrätten Live spelas under våren 2023 med premiär den 23 februari! Köp biljett.

I en helt unik publikupplevelse flyttar programmet ut från Youtube och upp på scen för att under tre exklusiva kvällar på Rival i Stockholm framföra Paradrätten Live. På scen står en köksö med matvaror och precis som i programmet bjuder Sofia och Kalle intressanta gäster och publiken på ett riktigt matlagnings-inferno med dans, samtidsanalyser, hobby-filosofier och stora portioner med humor.

– Paradrätten Live kommer bjuda på allt du känner igen med Paradrätten från min lägenhet i Gamla Stan. Där finns Sofias retsamma ton, en köksö med matvaror, dans, filosofi, samtidsanalyser, smakupplevelser, oväntade möten, konst och skratt. Ingen kväll kommer vara den andra lik och vi vet aldrig vad som kan hända – vi vågar utlova den magi som är unik för teaterscenen i kombination med ett helt nytt koncept som ingen tidigare sett på en scen, säger Kalle Möller.

Utöver det bästa från Paradrätten som vi känner den från Youtube – med nya gäster varje gång – så kommer även dans, show och överraskningar vara en del av föreställningen. Köp biljett.

– Paradrätten Live är ett hisnande blandrecept med lika delar förtjusning och skräck. Att stå på scenen är något vi alltid i hemlighet drömt om och nu blir det äntligen verklighet! Rampfebern är påtaglig men lusten är större. Vi är nervösa men otroligt ivriga att få dansa, lyssna, prata, retas, säger Sofia Dalén.

Paradrätten Live har premiär på Rival i Stockholm 23 februari och föreställningen spelas även 24, 25 och 26 februari.

 

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media