fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Paradrätten Live 23-26/2

En upplevelse utöver det vanliga med matlagning, dans och roliga samtal tillsammans med nya gäster varje kväll.

Komikerna Sofia Dalén och Kalle Möller har underhållit hundratusentals tittare med Paradrätten på Youtube och nu är de aktuella med Paradrätten Live på Rival i Stockholm! Showen kommer att bjuda på en upplevelse utöver det vanliga med matlagning, dans och roliga samtal tillsammans med nya gäster varje kväll. Paradrätten Live spelas under våren 2023 med premiär den 23 februari! Köp biljett.

Gästartister:
Torsdag 23 februari Kristoffer Appelqvist
Fredag 24 februari Hanna Hellquist
Lördag 25 februari Torbjörn Averås Skorup
Söndag 26 februari Oscar Zia

I en helt unik publikupplevelse flyttar programmet ut från Youtube och upp på scen för att under tre exklusiva kvällar på Rival i Stockholm framföra Paradrätten Live. På scen står en köksö med matvaror och precis som i programmet bjuder Sofia och Kalle intressanta gäster och publiken på ett riktigt matlagnings-inferno med dans, samtidsanalyser, hobby-filosofier och stora portioner med humor.

– Paradrätten Live kommer bjuda på allt du känner igen med Paradrätten från min lägenhet i Gamla Stan. Där finns Sofias retsamma ton, en köksö med matvaror, dans, filosofi, samtidsanalyser, smakupplevelser, oväntade möten, konst och skratt. Ingen kväll kommer vara den andra lik och vi vet aldrig vad som kan hända – vi vågar utlova den magi som är unik för teaterscenen i kombination med ett helt nytt koncept som ingen tidigare sett på en scen, säger Kalle Möller.

Utöver det bästa från Paradrätten som vi känner den från Youtube – med nya gäster varje gång – så kommer även dans, show och överraskningar vara en del av föreställningen. Köp biljett.

– Paradrätten Live är ett hisnande blandrecept med lika delar förtjusning och skräck. Att stå på scenen är något vi alltid i hemlighet drömt om och nu blir det äntligen verklighet! Rampfebern är påtaglig men lusten är större. Vi är nervösa men otroligt ivriga att få dansa, lyssna, prata, retas, säger Sofia Dalén.

Paradrätten Live har premiär på Rival i Stockholm 23 februari och föreställningen spelas även 24, 25 och 26 februari.

Köp Biljetter Kalendarium

Paradrätten Live
23 feb 19.30
24 feb 19.30
25 feb 19.30
26 feb 18.00
Biljetter
90 min utan paus
Gästartister:
Torsdag 23 februari Kristoffer Appelqvist
Fredag 24 februari Hanna Hellquist
Lördag 25 februari Torbjörn Averås Skorup
Söndag 26 februari Oscar Zia
Produktionsbolag Kahlo
Köp endast biljetter på etablerade kanaler som produktionsbolaget anger.
Bemannad garderob, swish eller kort.
Svar på biljettfrågor här

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om ”Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2023 Rival Hotel