fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Nordman 30/4

Håkan Hemlin & Mats Wester

Nordman med stora hits som ”Förlist”, ”Vandraren” och ”Be mig”, hördes Håkan Hemlins skrovliga stämma över hela landet under nittiotalet. På kort tid sålde duon Nordman över en miljon skivor och singeln Vandraren tillsammans med flera efterföljande hits spelas än i dag på ­radio.

Efter år av utsålda turnéer, platinaskivor och medverkan i Melodifestivalen är nu Nordman åter i rampljuset. Hösten 2022 möter de svenska folket i succéprogrammet Så Mycket Bättre.

NORDMAN
Slog igenom 1994 med låtarna ”Förlist” och Vandraren, som följdes upp med hiten ”Be mig” 1995. Guld och platina-singlar tillsammans med Svensktoppen-ettor haglar över duon. Deltog i Melodifestivalen 2005 med ”Ödet var min väg” som gick direkt till final. I Melodifestivalen 2008 krossade de allt motstånd i andra chansen med ”I lågornas sken” och tog sig vidare till finalen, för att landa på en 6:e plats. Biljett här.

2019 firade duon 25 år med nytt album och två jubileumskonserter. 2022 är Nordman aktuella i Så Mycket Bättre och svenska folket ska få lära Mats Wester och Håkan Hemlin bättre och ta del av deras låtskatt.

Presenteras av Programbolaget & Monarch Music i samarbete med United Stage.

Köp Biljetter Kalendarium

Nordman söndag 30 april kl 19.00
Biljett
Längd 90 minuter ej paus
Tänk på att alltid köpa dina biljetter genom en etablerad biljettkanal.
Svar på biljettfrågor här

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om ”Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2023 Rival Hotel