fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Night of Queen 22/5

Johan Boding & Night of Queen Wheel of Fortune Tour

Vi bjuder på en oförutsägbar kväll där publiken och ödet är med och styr kvällens setlist. Det var en total succé för Wheel of Fortune Tour under inledande turné i januari & februari 2020. Det är därför extra glädjande att kunna presentera nyheten att Johan Boding & Night of Queen kommer tillbaka u2022 med Wheel of Fortune Tour. Det blir ett antal nya unika kvällar där publiken och ödet är med och styr setlist. Upplev detta på Rival 22 maj 2022.

Vi erbjuder rabatterat pris för studenter och skolungdomar då filmen Bohemian Rhapsody har skapat en helt ny generation av Queenfans.Har du sett filmen? Gillade du musiken? Gav det mersmak? Då är denna konsert ett måste!

Bakom produktionen står Erik Rynefors och på scenen regerar Johan Boding, alias “King of Queen” – uppbackad av Night of Queen Band & Choir.

Sedan starten 2008 är målet för Johan Boding & Night of Queen att hylla Freddie & Queen genom “sound-alike” och att allt framförs LIVE! För mer info: www.nightofqueen.se

 

Köp Biljetter Kalendarium

Söndag 22 maj 2022
Längd: 2,5 timme inkl paus.
Föreställningen presenteras av ER-Musik Produktion Sverige AB.
Tänk på att alltid köpa dina biljetter genom en etablerad biljettkanal.
Svar på biljettfrågor här

Klicka och läs mer:

Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om “Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media