fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Night of Queen 22/5

Johan Boding & Night of Queen Wheel of Fortune Tour

Vi bjuder på en oförutsägbar kväll där publiken och ödet är med och styr kvällens setlist. Det var en total succé för Wheel of Fortune Tour under inledande turné i januari & februari 2020. Köp biljett här. Det är därför extra glädjande att kunna presentera nyheten att Johan Boding & Night of Queen kommer tillbaka 2022 med Wheel of Fortune Tour. Det blir ett antal nya unika kvällar där publiken och ödet är med och styr setlist. Upplev detta på Rival 22 maj 2022. Vaccinationsbevis gäller på denna föreställning – läs mer!

Vi erbjuder rabatterat pris för studenter och skolungdomar då filmen Bohemian Rhapsody har skapat en helt ny generation av Queenfans.Har du sett filmen? Gillade du musiken? Gav det mersmak? Då är denna konsert ett måste!

Bakom produktionen står Erik Rynefors och på scenen regerar Johan Boding, alias “King of Queen” – uppbackad av Night of Queen Band & Choir.

Sedan starten 2008 är målet för Johan Boding & Night of Queen att hylla Freddie & Queen genom “sound-alike” och att allt framförs LIVE! För mer info: www.nightofqueen.se

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media