fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Mia Törnblom 5 maj

Sårbar & Superstark

En helt ny inspirationsföreställning med Mia Törnblom där hon på ett generöst och ärligt sätt inspirerar till kraften av att ta makten över sitt eget liv.

Med hjälp av humor, generositet och konkreta metoder visar Mia hur du tränar upp din mentala styrka, får mer energi och blir trygg i dig själv. Insiktsfullt och modigt berättar hon om vikten av att se sårbarheten som en styrka, om vad styrka egentligen innebär och om hur vi blir fria ifrån skam.

Hon delar generöst med sig av vikten av att försonas med det förflutna, sätta gränser och se vår egen del i konflikter. I denna föreställning vill hon inspirera dig att släppa alla fasader och våga visa sårbarhet för att få ett ännu rikare liv, fyllt av kärlek, glädje, kreativitet och äkthet. Med humor och klokskap visar Mia den påverkanskraft vi har över våra val, våra relationer, vår hälsa och framtid. Oavsett vad som tidigare har varit så är det vi själva som har makten över hur vi leder oss själva framåt, vårt självledarskap – vill vi så kan vi fortsätta utvecklas hela livet!

Mia är en av Skandinaviens främsta inspiratörer och utbildare. Hon har vunnit pris som årets talare i Sverige och i Norge. Hon är författare till elva böcker om självledarskap och ledarskap. Mia har en smittande positiv energi och är ofta det avgörande startskottet när det är dags att hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar. Låt dig inspireras av Mias kraftfulla metoder och verktyg. Hitta motivationen att investera i dig själv och i din egen utveckling.
Biljettförsäljningen startar i december 2020. Kontakta petra@talkingminds.se vid frågor.

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media