fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Mia Törnblom 5/4

Mia Törnblomds succéföreställning kommer tillbaka!

Med humor och klokskap visar Mia den påverkanskraft du har över dina val, dina relationer, din hälsa och framtid.

Med hjälp av humor, generositet och konkreta metoder visar Mia hur du tränar upp din mentala styrka, får mer energi och blir trygg i dig själv. Boka biljett här. Följ med Mia på hennes föreställning ”Sårbar & Superstark”, där hon på ett generöst och ärligt sätt inspirerar till kraften av att ta makten över ditt eget liv. Vaccinationsbevis gäller på denna föreställning – läs mer!

Insiktsfullt och modigt berättar hon om vikten av att se sårbarheten som en styrka, om vad styrka egentligen innebär och om hur vi tränar oss i skamtålighet. Hon delar generöst med sig av vikten av att försonas med det förflutna, sätta gränser och se din egen del i konflikter. Mia inspirerar till att släppa alla fasader och våga visa sårbarhet för att få ett ännu rikare liv, fyllt av kärlek, glädje, kreativitet och äkthet. Med humor och klokskap visar Mia den påverkanskraft du har över dina val, dina relationer, din hälsa och framtid.

Oavsett vad som tidigare har varit så är det du själv som har makten över hur du leder dig framåt, ditt självledarskap – vill du så kan du fortsätta utvecklas hela livet! Mia är en av Skandinaviens främsta inspiratörer och utbildare. Hon har vunnit pris som årets talare i Sverige och i Norge. Hon är författare till elva böcker om självledarskap och ledarskap. Mia har en smittande positiv energi och är ofta det avgörande startskottet när det är dags att hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar. Låt dig inspireras av Mias kraftfulla metoder och verktyg. Hitta motivationen att investera i dig själv och i din egen utveckling!

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media