UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Mia Törnblom 22/4 kl 18

En unik inspirationsföreställning med Mia Törnblom där hon på ett engagerande, klokt, generöst och berörande sätt inspirerar till kraften av att ta makten över det vi kan påverka i våra liv.

Med hjälp av humor, generositet och konkreta metoder visar Mia hur du tränar upp din mentala och känslomässiga styrka, får mer energi och blir trygg i dig själv. Insiktsfullt och modigt berättar hon om vikten av att se sårbarheten som en styrka, om vad styrka egentligen innebär och om hur vi blir fria från osund skam, rädsla och självkritik.

Hon delar generöst med sig av hur vi kan försonas med vårt förflutna, bli mer modiga, sätta gränser när vi behöver och se vår egen del och påverkanskraft i relationer, situationer och konflikter. I denna föreställning vill hon inspirera dig att släppa alla fasader, bli mer ärlig och våga visa sårbarhet för att få ett ännu rikare liv, fyllt av kärlek, energi, hopp och kreativitet. Biljetter

Med en enorm talang för storytelling och igenkänning visar Mia den påverkanskraft vi har över våra val, våra relationer, vår hälsa och vår framtid. Oavsett vad som tidigare har varit så är det vi själva som har makten över hur vi förhåller oss till det som skett, hur vi leder oss själva framåt och tränar vårt självledarskap – vill vi så kan vi fortsätta utvecklas hela livet!

Mia är en av Skandinaviens främsta inspiratörer och utbildare. Hon har vunnit pris som årets talare i Sverige och i Norge. Hon är författare till elva böcker om självledarskap och ledarskap. Mia har en smittande positiv energi och är ofta det avgörande startskottet när det är dags att hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar. Låt dig inspireras av Mias kraftfulla metoder och verktyg. Hitta motivationen att investera i dig själv och i din egen utveckling. Biljetter

Köp Biljetter Kalendarium

Mia Törnblom
Måndag 22 april kl 18.00
Biljetter
Längd 1,45 ej paus
Arrangör: Talking Minds AB
Tänk på att alltid köpa dina biljetter genom en etablerad biljettkanal.
Bemannad garderob, swish eller kort.
Svar på biljettfrågor här

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om ”Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga salongen
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2024 Rival Hotel