fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Mänskligheten FINAL 30 mars

Sista chansen onsdag 30 mars

”Jävlar, förlåt, vad bra han är” skrev Dagens Nyheter efter premiären  i januari 2019.

”Underfundig, helknäpp och jätterolig”, ”i en klass för sig” och ”tankeväckande och väldigt rolig” – humorföreställningen ”Mänskligheten” med Fredrik Lindström har spelats under flera utsålda säsonger i hela landet.

Föreställningen hade premiär 2019 och spelades för fulla salonger på Scalateatern och Cirkus i Stockholm Därefter åkte Fredrik ut på en stor Sverigeturné fram mellan 2019-2022. Showen har hyllats av kritiker och intresset har inte slutat att växa. Nu förlänger Fredrik turnén med en sista avslutande sväng på Rival i Stockholm våren 2023! Biljetter till 22 och 30 mars här.

– I dessa mörka tider vill jag bara säga: Förtrösta! Ge inte upp hoppet! Det finns en framtid för Mänskligheten! På Rival i början av nästa år!, hälsar Fredrik.

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn”?

– Publiken verkar känna igen sig i problem jag tar upp som till exempel tvångstankar, barnsliga fantasier, förbjudna saker man kan råka säga och andra pinsamma situationer som kan uppstå. Det visar sig att man inte är så himla originell som man kan tro, säger Fredrik.

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2023 Rival Hotel