fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Magnus Uggla från 3/3

"Johnny the Fucker" på Rival. En nyskriven monolog av och med Magnus Uggla

Uggla gör succé med nya showen “Johnny the Fucker”! Magnus Ugglas nyskrivna föreställning “Johnny the Fucker” är baserad på hans senaste bok med samma namn. Ensam på scenen kommer han att bjuda på en personlig föreställning i regi av Sara Giese. Föreställningen som är en hybrid av monolog, stå-upp och show hade premiär på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm den 10 november och har spelats för fulla hus och flyttar vidare till Rival med start den 3 mars. Vaccinationsbevis gäller på denna föreställning – läs mer!

-Biljetterna på Stadsteatern tog slut. Snabbt. Jag har därför dammsugit stan i jakt på en teater och simsalabim så har jag trollat fram kvällar på Rival, med premiär den 3 mars eller när fan det nu va. – Magnus Uggla

Nyckelromanen Johnny the Fucker kom ut i augusti och kretsar kring en turbulent tid i Magnus Ugglas liv. 1978 befinner han sig i en karriärmässig svacka och i ett desperat ögonblick tackar han ja till att ställa upp i Melodifestivalen med låten Johnny the Rocker. Det blir en kamp mot klockan, mot konkurrenternas tjuvknep och tveksamma idéer från skivbolaget. Vad som skulle bli hans nästa stora genombrott blir istället en rejäl flopp med en svidande sistaplacering 1979.

“Magnus Ugglas monolog – rolig, fräck och ett bevis på vilken bra estradör han är”. Jan-Olov Andersson, Aftonbladet

“Estradören Magnus Uggla kopplar greppet om publiken”, Niklas Wahllöf, Dagens Nyheter

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media