fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Magnus Uggla från 25/1

"Johnny the Fucker" på Rival. En nyskriven monolog av och med Magnus Uggla

Magnus Ugglas succé “Johnny the Fucker” får en fortsättning på Rival! Läs Aftonbladets topprecensionen efter premiären 10/11 här!

Magnus Ugglas nyskrivna monolog “Johnny the Fucker” är baserad på hans senaste bok med samma namn. Ensam på scenen kommer han att bjuda på en personlig föreställning i regi av Sara Giese. Monologen har premiär på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm den 10 november men flyttar efter årsskiftet vidare till Rival med föreställningar mellan 25 januari – 22 februari.
Vaccinationsbevis gäller på denna föreställning – läs mer!

-Biljetterna på Stadsteatern tog slut. Snabbt. Jag har därför dammsugit stan i jakt på en teater och simsalabim så har jag trollat fram tio lediga kvällar på Rival, med premiär den 25 januari eller när fan det nu va. – Magnus Uggla

Nyckelromanen Johnny the Fucker kom ut i augusti och kretsar kring en turbulent tid i Magnus Ugglas liv. 1978 befinner han sig i en karriärmässig svacka och i ett desperat ögonblick tackar han ja till att ställa upp i Melodifestivalen med låten Johnny the Rocker. Det blir en kamp mot klockan, mot konkurrenternas tjuvknep och tveksamma idéer från skivbolaget. Vad som skulle bli hans nästa stora genombrott blir istället en rejäl flopp med en svidande sistaplacering 1979.

Recension Aftonbladet  “Magnus Ugglas monolog – rolig, fräck och ett bevis på vilken bra estradör han är”. Jan-Olov Andersson

Recension Dagens Nyheter “Estradören Magnus Uggla kopplar greppet om publiken”, Niklas Wahllöf.

 

 

 

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media