fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

“Lola” på Rival hösten 2019

Tommy Körberg återvänder med storsuccén ”Lola” under hösten 2019 – turnépremiär på Rival den 12 september!

Lola

med Tommy Körberg har i skrivande stund setts av över 19 000 människor landet över. Uppleva “Lola” med Tommy Körberg och ensemble på Rival hösten 2019. I en musikalisk monolog, regisserad av Sunil Munshi, möter vi den åldrade varietéartisten tillika transvestiten Lola som på ålderns höst väljer att genomföra sin absolut sista föreställning. Nypremiär på Rival i Stockholm den 12 september.

”Lola” befinner sig just nu i mitten av en riksomfattande turné, efter att ha premiärspelats på Cirkus i Stockholm under hösten 2018. Varmt, innerligt skådespeleri varvas med musik & omarbetade sångtexter till klassiska verk – signerade bland annat Björn Ulvaeus och Tomas Andersson Wij – och till dags dato har över 24 000 biljetter sålts runt om i landet.

Tommy Körberg axlar rollen som Lola – en åldrad & bedagad varietéartist som under 90 minuter skildrar en rörande berättelse om längtan, utanförskap, och en människas livshistoria. I pjäsen genomför Lola sin absolut sista föreställning, efter att på ålderns höst fått sparken av sin manager – och där går startskottet för en varmt humoristisk resa genom liv, karriär och krossade drömmar.

Tvåmannaföreställningen har skrivits och arbetats fram av Sunil Munshi och Tommy Körberg, och bygger på skickligt skådespeleri & uttrycksfull monolog elegant ackompanjerat av sång och piano.

Sammantaget har föreställningen sedan sin premiär på Cirkus setts av över 19 000 människor och tagits emot mycket varmt av så väl press som publik. Den har hyllats som ”magnifik” i Svenska Dagbladet, fått en 4:a i Aftonbladet, rört publik till tårar och mötts av otalet stående ovationer över hela landet.

Musiken är hämtad och inspirerad från världens alla hörn, däribland Evergreens, portugisisk fado, Schubert, jazz och 1950-talets ”Golden Age”. Tommy Körberg växlar mellan varmt, innerligt berättande och finstämd sång i ett tiotal översatta och omarbetade låtar, med original signerade bland annat Charlie Chaplin, Billy Joel, Leonard Cohen, Jules Sylvain och Hasse & Tage.

Modeskaparen och kreatören Camilla Thulin är ytterligare ett välkänt namn i produktionen, som arbetat fram kostym till föreställningen. Med sitt egna klädmärke har hon tagit fram plagg till bland annat Nobelfesten, Guldbaggen och Melodifestivalen – och arbetat som kostymör för Sveriges största institutionsteatrar och filmer.

Sunil Munshi är regissör och uppmärksammas gång på gång för sina egensinniga och stilsäkra teateruppsättningar. Han har bland annat regisserat succéer som “Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva” och “Petra von Kants bittra tårar” på Dramaten, och 2015 regisserade han Magnus Ugglas kritikerrosade monolog “Hallå”. Även Melodifestivalen har satts upp i Munshis regi, och just nu arbetar han på två långfilmer och sin kommande regidebut på Kungliga Operan i Stockholm, planerad 2020.

Köp Biljetter Kalendarium

September och november

Längd: 1 timme och 40 minuter, ingen paus
Bevakad kontantfri garderob höst och vinter ( nedre plan )
Regi: Sunil Munshi
Föreställningen presenteras av www.blixten.se

Boka rum till Plåtägarens pris 

Boka bord i Bistron

Läs mer om “Gå på show” på Rival

Hörslinga 1 
Hämta appen ”Hearing Hotspot” på Apple App Store eller Google Play.
Anslut till det öppna nätverket ”hörhjälp” i din telefon.
Starta appen, välj ljud, tryck på play.

Hörslinga 2 (digital)
Mottagare finns att låna i hotellreceptionen. Kom i god tid!

Salongsplan Rival show
Tillgänglighet
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Just nu på Rival

Lördag 31 augusti launchparty 18-01

Bästa kvällen i Cocktailbaren – vi bjuder in till musikvideo release av Milk & Honey plus ett flertal olika DJ’s under kvällen.  

Brunch varje lördag och söndag!

Besök vår mycket uppskattade brunch – för alla smaker.  Serveras lördag och söndag från kl 13. Boka bord i god tid!

Happy Weekend i Watson´s Bar!

Utvalda DJs – upplev bästa barhänget i Watson´s Bar fredag- och lördagkväll till 01.00. Uteservering öppen till 23.

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media