fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Mumiesikal 24/4 utsålt

UTSÅLT!

Rollspelsklubben är en podcast där 4 komiker spelar ett äventyr av rollspelet Drakar & Demoner.

Rollspelsklubben presenterar Mumiesikal 2 – utsålt!
En grupp äventyrare kontaktas via brevduva. Det är en hemlig avsändare som söker efter någon som kan mörda gurk-imperiets överhuvud – Sigismund Grodd. Brevet är skrivet på gasbinda…
Så börjar vårt äventyr, hur det slutar är det ingen som vet…
Vaccinationsbevis gäller på denna föreställning – läs mer!

Rollspelsklubben bjuder in kända komiker och intar Rival i Stockholm för att leverera en improviserad musikal – en uppföljare till Mumiesikal: Mumiesikal 2. Förbered dig på meningslös slakt, fantasyfigurer, usla rim, nörderi, barder, beat-box, hjulningar, surikater(?), growling – allt under en och samma kväll. Med på scen är pianisten Björn Ende. Kvällen spelleds av Isak Jansson.

Den 30:e januari kommer de att spela ett äventyr av det klassiska fantasyrollspelet Drakar och Demoner inför publik på Rival. Dessutom har de med pianisten Björn Ende. Han är en mästare på att improvisera vid tangenterna och kommer därför bjuda upp till improviserad skönsång under spelets gång. Det blir det bästa av två världar: Musikal och rollspel.

-Jag har längtat efter det här evenemanget och äntligen kan vi göra det!

Det är så dumt så att det blir bra. Rollspel med improviserad sång! Som Les Miserable på LSD. Det blir en unik show, den kommer aldrig göras igen. För er som får en sittplats på Rival, kommer det bli en kväll ni sent glömmer! Säger Isak Jansson

Fyra timmar spel av Isak Jansson. Piano: Björn Ende.

Rollspelsklubben är en podcast där 4 komiker spelar ett äventyr av rollspelet Drakar & Demoner. Det är alltså en audiell orgie av blod, magi, fantasy och framförallt trams. Tusentals minuter av rollspel har producerats sedan sommaren 2017. Samtliga avsnitt finns att lyssna på i Spotify-appen.

Drakar och Demoner är ett klassiskt bordsrollspel som utspelar sig i fantasy-världen. Det kan beskrivas som en interaktiv saga som berättas helt improviserat. Spelledaren är den som berättar vad som händer i sagan medan spelarna styr sina förvalda karaktärer i sagans värld. Tärningar används för att avgöra om spelarna lyckas eller misslyckas med sina handlingar.

För mer info om podden. Kolla in podcastens facebooksida: https://www.facebook.com/rollspelsklubben

Köp Biljetter Kalendarium

Söndag 24 april kl 17.00
Mumiesikal 2 – utsålt
Biljetter 
Vaccinationsbevis gäller på denna föreställning – läs mer!
Längd 4 timmar inkl tre pauser
Åldersgräns 16 år i vuxen sällskap, annars 18 år.
Mumiesikal presenteras av All Things Live
Tänk på att alltid köpa dina biljetter genom en etablerad biljettkanal.
Svar på biljettfrågor här

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om “Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media