fbpx

EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Lasse Stefanz Exclusive 9/1

9 januari kan du äntligen uppleva Nordens största dansband i konsertform!

Programledaren och dansbandsexperten Thomas Deutgen ramar in den musikaliska kvällen med låtarna du garanterat känner igen.

Äntligen kan du uppleva Nordens största dansband i konsertform! Lasse Stefanz med över 50 år på vägarna, kommer nu för första gången till Rival med sin bejublade och kritikerrosade föreställning De första ljuva åren. Du får höra bandets stora hits samt en och annan musikalisk överraskning, hisnande berättelser om ett liv i fyrtakt och trasiga turnébussar, från motgångar till stora framgångar. Mängder med minnen, skratt och känslor från ett band som idag är både kult och kultur…

Kvällen leds av programledaren och dansbandsexperten Thomas Deutgen som intervjuar bandet på scenen där du också får se unika filmklipp, bilder och berättelser. Det ramar in den musikaliska kvällen med låtarna du garanterat känner igen.

Direkt efter föreställningen finns bandet tillgängligt för signering och LS-shopen är på plats med mängder av produkter.

Köp Biljetter Kalendarium

Torsdag 9 januari

Längd: 2 tim 45 min, inkl 25 min paus.
Föreställningen presenteras av  Thomas Deutiger.
Tänk på att alltid köpa dina biljetter genom en etablerad biljettkanal.
Bevakad garderob i nedre plan. Swish eller kortbetalning.

Boka rum till Plåtägarens pris 

Boka bord i Bistron

Läs mer om “Gå på show på Rival”

Hörslinga 1 APP

Hämta appen “Wave Cast Audio Receiver” på Apple App Store eller Google Play. Anslut till det öppna nätverket ”hörhjälp” i din telefon. Starta Wave Cast-appen i din telefon, välj ljud, tryck på play.

Hörslinga 2 digital
Mottagare finns att låna i hotellreceptionen. Kom i god tid!

Salongsplan Rival show
Tillgänglighet
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media