fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Janice 29/3

En exklusiv spelning i Stockholm

Biljettsläpp 22 december kl 13.00

Janice gör en exklusiv spelning på anrika Rival i Stockholm 29 mars – enda konserten under våren 2023 Den hyllade soul- och R&B-artisten Janice är ständigt aktuell. Under hösten har hon gjort succé som en av huvudrollsinnehavarna i den omtalade Netflix-serien ”The Playlist” – något som också mynnade ut i en EP med låtar från serien. I vår gör Janice en enda spelning, på Rival i Stockholm onsdagen den 29 mars. Biljetterna släpps 22 december kl 13.00!

Den svenska artisten Janice har gått från klarhet till klarhet de senaste åren. Debutalbumet Fallin’ up från 2018 rosades av många musikkritiker som ”en debut att vara synnerligen stolt över” och landade henne en Grammis-nominering för Årets Nykomling samma år. Sedan dess har Janice fortsätt att sätta sin egen prägel på den svenska soul- och R&B-scenen, med sitt hyllade vokala ID och unika förmåga att skriva musik som känns nyskapande och samtidigt hedrar soul-historien. Biljett.

Under 2022 har Janice verkligen utvidgat sin kreativa spelplan, och har med endast några månaders mellanrum debuterat som både musikalartist och skådespelare. I somras spelade hon Maria Magdalena i Benke Rydmans uppsättning av Jesus Christ Superstar och i höstas var hon högaktuell som en av huvudrollsinnehavarna i den nya Netflix-serien The Playlist  – en dramatisering av Spotifys resa från svensk startup till multinationellt musikbolag. I samband med premiären släpptes också EP:n The Playlist, med låtarna som framförs av Janice i serien, då som den fiktiva karaktären Bobbie T.

Den 29 mars gör Janice en exklusiv spelning på Rival i Stockholm

Köp Biljetter Kalendarium

Janice
Onsdag 29 mars kl 20.00

Biljetter
Längd: 60-90 minuter
Föreställningen presenteras av Luger.
Bemannad garderob, kort eller swish.
Tänk på att alltid köpa dina biljetter genom en etablerad biljettkanal.

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om ”Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet
Svar på biljettfrågor här

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2023 Rival Hotel