fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Hansson de Wolfe United 23/11

Extrakonsert onsdag 23 november

Hansson de Wolfe United

Extrakonsert med Hansson de Wolfe United som är tillbaka med ny musik och nya konserter. Konserten kommer bjuda på helt nytt material blandat med välbekanta låtar, levererade med bandets intakta sound och Lorne de Wolfe:s omisskännliga röst. Inför höstens konsertpremiär i Stockholm släpps ett pärlband nya låtar som mynnar ut i ett kommande studioalbum med Hansson de Wolfe United. Köp biljett till extrakonserten 23 november här

Med mer än en kvarts miljon sålda studioalbum, 5 guld och med låtar som Var kommer barnen in och Oberoende vad fursten säger (nu mer aktuella än någonsin) samt Existens-maximum, Iskalla killen full av mänsklig värme m.fl. – har Hansson de Wolfe United skapat ett helt eget musikaliskt landskap som fångat flera generationer lyssnare.

Inför bandets nuvarande projekt gjordes hela katalogen tillgänglig på Spotify, re-mastrad och för första gången tillsammans med albumen från Lorne de Wolfe:s solokarriär:

Följ oss på Instagram!

 

Ett av de största banden på svenska.
Välkomna!

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media