fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Hansson de Wolfe United 19/10

Biljettsläpp fredag 25 mars kl 09.00

Hansson de Wolfe United - konsertpremiär

Hansson de Wolfe United är tillbaka med ny musik och nya konserter. Inför höstens konsertpremiär i Stockholm på Rival, onsdag 19 oktober släpps ett pärlband nya låtar som mynnar ut i ett kommande studioalbum med Hansson de Wolfe United. Konserten kommer bjuda på helt nytt material blandat med välbekanta låtar, levererade med bandets intakta sound och Lorne de Wolfe:s omisskännliga röst.

Med mer än en kvarts miljon sålda studioalbum, 5 guld och med låtar som Var kommer barnen in och Oberoende vad fursten säger (nu mer aktuella än någonsin) samt Existens-maximum, Iskalla killen full av mänsklig värme m.fl. – har Hansson de Wolfe United skapat ett helt eget musikaliskt landskap som fångat flera generationer lyssnare.

Inför bandets nuvarande projekt gjordes hela katalogen tillgänglig på Spotify, re-mastrad och för första gången tillsammans med albumen från Lorne de Wolfe:s solokarriär:

Följ oss på Instagram!

  

Ett av de största banden på svenska.
Välkomna!

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media