fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Filip Dikmen 1/4

“Flippa inte här” med Filip Dikmen sätts upp på Rival i Stockholm

Filip Dikmen säger hejdå till YouTube och bjuder in till ett stort avskedskalas för sina följare på Rival i Stockholm den 1 april. Välkommen till “Flippa inte här” – en föreställning med Filip Dikmen och vänner. 

Filip Dikmen har 275 000 följare på YouTube. Men efter sex år är det dags att säga hejdå till kanalen. Nu vill han samla alla som följt honom genom åren och bjuda på ett stort avskedskalas på Rival i Stockholm. Med sig på scen har han bekanta ansikten som gästat kanalen genom åren – nämligen Madde, Kaeli, Birre och Daniel.

  • Har tidigare undvikt egen liveproduktion eftersom jag känt att det varit svårt att anpassa mig till min breda publik. Efter att jag gick in väggen fick jag en tankeställare och bestämde jag mig för att sluta anpassa mig lika grovt och istället omringa mig av de människor som jag är väldigt nära. Då kom idén om en show där jag och mina närmsta gör allt vi gjort på sociala medier framför en publik vi vet förstår oss, hälsar Filip Dikmen och fortsätter:
  • Det blir inte längre underhållning där jag känner att jag underhåller en publik utan istället en upplevelse där vi alla har roligt tillsammans. Jag är supertaggad på denna nya resa och det ska bli otroligt kul att själv få skratta.

Förbered dig på mycket igenkänning och interaktion med både Filip och hans vänner, följt av allt ifrån allvarliga diskussioner till överraskningar, skratt, dans och musik. Det blir en fullmatad show med extra allt – en hyllning och ett tack till Filips följare.

Om Filip Dikmen
Han engagerar, bildar, underhåller och ger framförallt allt av sig själv i sina kanaler och till sina följare. Filips unika kombination av just humor och seriositet har blivit hans stora nyckel till framgång.

Filip har programlett flertalet liveevenemang och tv-program. Hans populära karaktär Suleyman har dessutom haft en egen serie på SVT. Förutom flertalet priser, bl.a. som ”Årets Instagram” på branschgalan Guldtuben så ligger Filip även år efter år som toppnamn på medieakademiens lista Maktbarometern, som en av Sveriges mäktigaste personer på sociala medier.

Filip är mycket mer än bara en populär ikon på sociala medier – han är en multitalang på flera områden. 2019 släppte han sin första låt ”Soga min fack” och 2022 lanserades Filips podcast ”Bete Dej” på Spotify. Filip har varit programledare för Big Brother, medverkat i Lets Dance och SVT:s humorsatsning “IFS – invandrare för svenskar”. Han figurerar också frekvent i diverse humorprogram på olika kanaler.

Köp Biljetter Kalendarium

”Filippa inte här”
Lördag 1 april
16.00 FÅTAL
19.30 UTSÅLT
Köp biljett
Föreställningens längd 120 minuter plus paus
Bemannad garderob, kort eller swish.

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om ”Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet
Övriga biljettfrågor här

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2023 Rival Hotel