fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

En man som heter Ove 13/11

En publiksuccé med Johan Rheborg i rollen som Ove

Regi Emma Bucht

Johan Rheborg återvänder med succéföreställningen “En man som heter Ove” – Sverigeturné hösten 2022! Johan Rheborgs enmansföreställning “En man som heter Ove” i Emma Buchts regi blev en publiksuccé när den spelades mellan 2015–2018. I år är det 10 år sedan Fredrik Backmans bok “En man som heter Ove” gavs ut och nu står det klart att föreställningen sätts upp igen hösten 2022. Boka biljetter här!

Johan Rheborg är en av landets populäraste skådespelare och komiker och har i över 20 år skapat träffsäkra skildringar av udda karaktärer. I föreställningen baserad på Fredrik Backmans bok “En man som heter Ove” spelar Johan Rheborg den vresige Saab-förespråkaren Ove. Vid första anblick verkar han vara en bitter och grinig gubbe, men skenet bedrar och när de nyinflyttade grannarna råkar backa på hans brevlåda inleds en serie händelser som får stora konsekvenser både för Ove och hans grannar i kvarteret.

– Jag tycker om att spela Ove eftersom han berör. Han är en väldigt svensk man som många känner igen och som publiken verkar gilla. Det är dessutom en oerhört stark kärlekshistoria vilket är precis vad vi behöver nu, säger Johan och fortsätter: – Det är fantastiskt roligt att få spela en såhär bra berättelse. Jag är oerhört stolt över att få spela min favoritmonolog ännu en gång.

Både publiken och kritikerna fullkomligt älskade Johan Rheborgs liveversion av “En man som heter Ove” när den spelades mellan 2015–2018. Föreställningen hyllades i media och fick bland annat 5 av 5 i Aftonbladet. Johan Rheborgs insats beskrevs som “fullkomligt magnifikt” (Aftonbladet), “helt perfekt” (Expressen) och “som klippt och skuren” (DN).

I scenversionen av Fredrik Backmans bok spelar Johan Rheborg huvudrollen Ove och alla andra roller. Emma Bucht ( ”Bullets over Broadway”, ”Sissela Kyle Etta på listan”, ”Rain man”) har regisserat och Marie Persson Hedenius har skrivit manus som därefter bearbetas av Emma Bucht och Johan Rheborg.

Köp Biljetter Kalendarium

Söndag 13/11 kl 18.00
Spelas även 1-4/12
“En man som heter Ove”

Biljetter
Längd 100 min ej paus
Föreställningen presenteras av All Things Live.
Arrangören har bestämt att alkoholhaltiga drycker ej får tas med in i salongen under föreställning.
Tänk på att alltid köpa dina biljetter genom en etablerad biljettkanal.
Svar på biljettfrågor här

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om “Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media