fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

“En kväll med Petter” 20-22/1

Petter på riksturné med ny & unik föreställning

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I augusti 2018 firades Petters 20-årsjubileum med fem utsålda kvällar på Mosebacketerrassen och hela tre skivsläpp – varav ett på minuten 20 år efter debutalbumet. Februari 2020 var det premiär på Rival för Petters sprillans nya turné – ”En kväll med Petter” – en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där vi tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester.

En föreställning där helt nytt material utlovas i en intim sättning med stråkar & orkester. Musik varvas med varmt berättande och pendlar mellan det stillsamma och det högenergiska. Längs en musikalisk resa kommer publiken vaggas in i alla känslor och element i Petters värld där han visar helt nya sidor av sig själv. Just nu jobbar Petter flitigt i studion med helt ny musik, och under hösten 2019 medverkade han, tillsammans med Miss Li och Magnus Uggla, som en av de ”fasta” artisterna jubileumsupplagan av TV-programmet Så mycket bättre. Vilken han också medverkade i under första upplagan av programmet, tillsammans med bland annat Lill-Babs och Lasse Berghagen

 

 

 

 

 

 

Köp Biljetter Kalendarium

20-22 januari 2022
Längd: 90 min utan paus. Åldersgräns 13 år.
Bemannad garderob, endast swish eller kort.
Föreställningen presenteras av All Things Live
Tänk på att alltid köpa dina biljetter genom en etablerad biljettkanal.
Svar på biljettfrågor här

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om “Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media