fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

En kväll med Knausgård 3/4 UTSÅLT

Norstedts inbjuder till en kväll med Karl Ove Knausgård på Rival i Stockholm. Samtalet leds av Aris Fioretos, författare.

Om Karl Ove Knausgård
Karl Ove Knausgård är aktuell med Det tredje riket, som kommer den 6 mars på svenska. Det tredje riket är tredje boken i serien som inleddes med Morgonstjärnan (2021) och fortsatte med Vargarna från evighetens skog (2022). Nu fördjupas mysteriet ytterligare.

Romanerna i Morgonstjärnan-serien handlar om det som vi inte förstår, det stora dramat sett genom det lilla livets begränsade lins. Men först och främst är det romaner om vad som sker när de mörka krafterna i världen får fritt spelrum.

Om Aris Fioretos
Aris Fioretos utgav senast den hyllade romanen De tunna gudarna. Han har översatt Friedrich Hölderlin och Vladimir Nabokov till svenska, och erhållit talrika utmärkelser både här och utomlands, däribland Sveriges Radios Romanpris två gånger och Bundesrepubliken Tysklands förtjänstorden.

Köp Biljetter Kalendarium

Karl Ove Knausgård
Måndag 3 april kl 19.00 UTSÅLT
Biljetter
Längd 75 minuter ej paus
Tänk på att alltid köpa dina biljetter genom en etablerad biljettkanal.
Bemannad garderob, kort eller swish.
Arrangör Norstedts Förlag
Svar på biljettfrågor här

Klicka och läs mer:
Boka bord i Tavernan
Boka bord i Bistron
Läs mer om ”Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2023 Rival Hotel