fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Di Leva tolkar Bowie 20-22/4

"Changes" med Thomas Di Leva

Utsålt 20-21 april. Fåtal biljetter kvar tillextrakonserten lördag 22 april

Intresset för Thomas Di Levas Bowiehyllning är stort och nu fortsätter turnén på publikens begäran. Den kritikerrosade David Bowie-turné “Changes” med Thomas Di Leva kommer tillbaka till Rival 20-22 april.

– Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas – hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva. Köp biljett nu.

Changes är en fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får uppleva David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.  Di Leva tar med oss på en fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva. Med Bowies musikaliska storverk som; Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes är några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och gör ytterligare en landsomfattande turné våren 2023. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför. Biljett.

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2023 Rival Hotel