fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Brynolf & Ljung “Stalker” 28-30/10

"Stalker" oktober

Missa inte denna magiska föreställning med Brynolf & Ljung

Nu släpps EXTRAFÖRESTÄLLNINGAR för Stalker i oktober.  I ”Stalker” tar de sig längre in i publikens medvetande än någonsin tidigare! Med hjälp av fingerfärdighet, illusioner och psykologi flyttas gränsen för vad som är möjligt och vad som borde vara omöjligt. Boka biljetter här! Tillsammans med stjärnregissören Edward af Sillén, tar Brynolf & Ljung i sin nya föreställning med publiken på upplevelse där ingen sitter helt säker.

Hur långt är vi människor beredda att gå i jakten på att bli sedda? I dagens övervakningssamhälle är alla stalkade och alla har blivit stalkers. Följ Brynolf & Ljung. De följer redan dig.

Som Sveriges främsta magiker har Brynolf & Ljung i ett decennium bjudit på humorladdade framträdanden som fått oss att både tappa hakan och ifrågasätta fysikens lagar. ”Stalker” är deras första nya liveshow på 3 år och en efterlängtad återförening med publiken. Föreställningen hade bejublad premiär på Rival den 18 november 2021 och fortsatte på Rival i maj 2022. Nu kommer de tillbaka i oktober 2022!

“Stalker” med Brynolf & Ljung produceras av Lifeline med Edward af Sillén som regissör och Lasse Karlsson är producent.

IMG_1966

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media