fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

Andreas Lundstedt 15-16/11

FREEDOM – The music of George Michael

15/11 köp biljett - 16/11 UTSÅLT

En hyllningsshow till George Michael, med låtarna som betytt mest. Stort band, kör och maxad ljusproduktion. Andreas Lundstedt ger sig själv en 50-års present – hyllar George Michael med showen Freedom. Utsålt 16 november, köp biljett till 15 november här.

När man ska fylla 50 kan tankarna svindla -vad ska hinnas med, innan allt är försent. Andreas Lundstedt har bestämt sig:  Turnén når 13 städer i höst med stort band, kör och maxad ljusproduktion. FREEDOM är Andreas Lundstedt hyllningskonsert till George Michaels oförglömliga hits och samtidigt ett personligt steg för honom själv.

Det är en relation som har varat i över tre decennier och nu är Lundstedt äntligen redo att ta sig an den ikoniska musiken.George Michael var en av popens stora på 1980-och 90-talen. Först som tonårs-idol med Whams ”Wake me up before you Go-Go”. Sedan tog pop-karriären nytt kliv med plattan “Faith” 1987.

-Första gången jag lärde mig att älska George Michael var jag i 15-årsåldern och hälsade på min mamma Ulla i Paris. Jag gick in i en skivaffär och Faith spelades ur högtalarna. Jag köpte kassettbandet och satte det i min walkman. Jag var fast! Det var kärlek vid första “öronkastet”, säger Andreas Lundstedt.

George Michael skrev både känsliga ballader som “Careless Whisper” och “Father Figure”, samtidigt som han producerade danslåtar som ”Freedom  ́90” och ”I want your sex”.

-Nu känner jag mig mogen att ta mig an hans musik. Jag vill ut och möta publiken som älskar hans musik precis som jag, säger Andreas Lundstedt.

Andreas Lundstedt har precis fyllt 50 år. Efter att ha underhållit oss i mer än 25 år som både soloartist och som basen i Alcazar står han kvar med sin energi och glädje som smittar av sig. Med hits som “This Is The World” och “Physical” fick Alcazar en självklar plats på Europas topplistor. I Sverige nådde Alcazar stora framgångar i Melodifestivalen där de tävlade flertalet år med oförglömliga hits som ”Not a Sinner, Nor a Saint” och “Stay The Night”.

Vem passar bättre att tolka George Michaels mästerverk och underfundiga texter än Sveriges discokung Andreas Lundstedt? Han har inspirerats sceniskt av George Michael under hela sin karriär och kommer nu med en konsert full av energi och glädje som varvas med tillbakalutad njutning till några av världens mest välkomponerade hits. Missa inte när Andreas Lundstedt ger nytt liv till George Michaels magiska låtskatt -det blir en musikalisk explosion av glädje, kärlek och energi!

FREEDOM –The music of George Michael

Köp Biljetter Kalendarium

Tisdag 15 november kl 19.30 – köp biljett
Onsdag 16 november kl 19.30 – UTSÅLT
Andreas Lundstedt “Freedom – The music of George Michael”
Föreställningen är 90 minuter utan paus.
Bemannad garderob, kort eller swish.

Klicka och läs mer:
Boka rum till Plåtägarens pris
Boka bord i Bistron
Läs mer om “Gå på show” på Rival
Salongsplan Rival show
Hörslinga APP
Hörslinga Digital
Tillgänglighet
Övriga biljettfrågor här

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Powered by Frankly Media