fbpx

UPPTÄCK RIVALS VÄRLD

”2:22 A Ghost story” 21-24 september

Som en skräckfilm, fast livs levande...

Johanna Nordström, Johannes Kuhnke, Adam Pålsson och Rakel Wärmländer.

En kuslig och fängslande pjäs som spelas 14-16/9 samt 21-24/9, regiHelena Bergström. I rollerna Johanna Nordström, Johannes Kuhnke, Adam Pålsson och Rakel Wärmländer. En rysare om att allt kanske inte är som det verkar vara. Som en skräckfilm, fast livs levande.

Jenny tror att deras nya hus är hemsökt, men hennes man Sam vill inte alls höra på det örat. De diskuterar saken med sina första middagsgäster, gamla vännen Laura och hennes nya partner Benny. Kan de döda verkligen gå igen? Skeptiska sarkasmer krockar med tro och övertygelse. Men det finns något mer. Något som känns underligt och skrämmande. Något som kommer allt närmare. Så paren kommer att stanna uppe tills klockan blir 2:22… och då kommer de få veta. Biljetter.

Den övernaturliga thrillern har tagit Londons teaterscener med storm. En prisvinnande pjäs som slagit biljettrekord och förlängts gång på gång. Efter en uppsättning nyligen i Los Angeles är det nu Stockholms tur att drabbas av kalla kårar.

Den svenska versionen är full av stjärnor och för regin står Helena Bergström. Rakel Wärmländer, Johanna Nordström, Adam Pålsson och Johannes Kuhnke tar oss med på en adrenalinfylld resa genom en natt där hemligheter uppdagas och gastkramande, paranormala aktiviteter gör sig påminda.

Du kommer garanterat att sitta på helspänn i salongen på Rival. Och du kommer att ställa dig själv frågor. Vad tror du på? Vågar du se sanningen i vitögat? Pjäsens författare, Danny Robins, har under flera år intervjuat människor som är övertygade om att de sett spöken. Mötena inspirerade honom att skriva ”2:22 A Ghost Story” men också att skapa flera dramadokumentärer för BBC. Ett exempel är podcasten ”The Battersea Poltergeist” som blev ett globalt fenomen och klättrade till #1 Drama Podcast World Wide. ”2:22 A Ghost Story” har tilldelats 3 WhatsOnStage Awards (inklusive Best New Play) samt nominerats till 3 Olivier Awards. Biljetter.
Översättning Calle Norlén

Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som produktionsbolaget valt. Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Vill du ha unika erbjudanden och nyheter?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka för att anmäla dig
Copyright © 2023 Rival Hotel