Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    

Mötesrum för 8-90 personer

Rivalen för 30-85 personer


Rivalen - vår egen japanska upplysta körsbärsträdgård! Det här är platsen för mötet med många deltagare, upp till 85 personer i biosittning, skolsittning för 50 personer eller U-bord för 30 deltagare. Ena långväggen i Rivalen har en drygt tio meter lång skrivtavla som lätt kan döljas med böljande sidengardiner. I lokalen finns garderob, stort buffébord samt en stor laddningsstation med kablar för Iphone, Android, läsplattor.

Rivalen har bra tillgänglighet inklusive hiss. I lokalen finns även vattensifon, konferensblock, pennor. Vår konferenspersonal står till tjänst från ankomst till avresa vilket även inkluderar teknisk support.

Teknik i Rivalen: projektor, eldriven duk 16:9,  2 mikrofonsystem, inkoppling VGA-system, HDMI och USB. Konferenstelefon Konftel 55W, upp till 60 Mbit wifi, fast bredband samt skrivtavlor (whiteboard).

I konferenspauserna serveras kaffe i den intilliggande foajén*. Lunch serveras i Rivals Bistro. Att behålla fokus på mötet kan vara svårt - beställ gärna smoothies, frukt och smått och gott till lokalen, läckert uppställt på det stora buffébordet. * undantag kan förekomma

Maria & Lounge - 22 personer


Vad är väl en bal på slottet? Vad är väl en konferens i Maria? Vi berättar gärna vad det är:
Att sitta i Eames sköna konferensstolar. Att ha ett stort och brett konferensbord med bordsbrunnar som innehåller all teknik som behövs för ett möte. Att gå på en mjuk skön matta och vila blicken på vackra gardiner. Att låta sig inspireras i ett mötesrum där varje inredningsdetalj enbart syftar till att ert möte blir "som en bal på slottet!".

Teknik i Maria: konferenstelefon Konftel 55W, webcam för videokonferenser, bordsbrunnar och väggpaneler för HDMI, USB, VGA, trådlös laddning i bord och bokhyllor, 75" Led-TV, Mac Mini för Skype eller streaming, trådlöst tangentbord & mus, upp till 60Mbit Wifi, fast bredband samt flera sektioner med skrivtavlor.

Direkt utanför Maria ligger Loungen där vi serverar konferenskaffet och förfriskningar. Upp till 60 Mbit wifi. I loungen kan mötet antingen pausa eller fortsätta men då under lite mer informella former.

I loungen finns en 65" Led-TV med 16 kanaler, infällda laddningsstationer med USB, upp till 60 Mbit wifi. Koppla av en stund i Jonas Bohlins prisbelönta Chester-fåtölj eller i Marco Dessi-soffan. Till loungen hör en garderob.  

Kreativa Rummet - 8 personer


I Kreativa Rummet, med plats för 8 personer, har vi valt att inreda med "50 nyanser av rosa". Fåtöljerna "Happy Swing" bjuder på bra snurr! Rummet får en extra dimension med den upplysta glasväggen. Här finns en flera väggar med skrivtavlor, en egen skänk med Nespressomaskin, kylskåp och en meny av olika tesorter.

Upp till 60 MBit wifi & fast bredbandsuppkoppling.

Skype, videokonferens eller telefonkonferens? Tekniken ingår i lokalhyran.

Teknik i Kreativa rummet: Konferenstelefon Konftel 55W, webcam för videokonferenser, inkoppling för VGA, USB, HDMI, 60" led-Tv, Mac Mini för Skype och streaming. Trådlös laddning (Android) på platta i golvlampa, trådlöst tangentbord och mus, skrivtavlor.

Styrelserummet - 8 personer


Styrelserummet med plats för 8 personer. Ett mer klassiskt mötesrum som passar för många tillfällen. Åtta sköna konferensstolar designade av Åke Axelsson, Gärsnäs. Mötesbordet har en lång bordsbrunn med uttag och teknik. Ett mötesrum med eget pentry.

Pentry med smått och gott. Självklart en Nespressobryggare, stort urval av tesorter, kylskåp med förfriskningar. Konferenskaffet serveras antingen i ert mötesrum eller i närliggande lokal.

Teknik i Styrelserummet: Konferenstelefon Konftel 55W, webcam för videokonferenser, inkoppling i bordsbrunn för VGA, USB, HDMI, 60" Led-TV, Mac Mini för Skype och streaming. Trådlöst tangentbord och mus, skrivtavlor.

Styrelserummet har ett vitpegmenterat ekgolv, inga mattor på golvet, stolar i skinn. Upp till 60 Mbit wifi samt fast bredbandsuppkoppling.

  • Inredning: Inredningsarkitekt Karin Ahlgren SIR/MSA AE/OW, Hans Adolfsson, Adolfsson & Partner. Mer information om inredningsdetaljer här
  • Teknik: Christer Ekman, Backspinn