Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    

Show, konsert, föreställning

Rivals salong har 735 platser fördelat på 506 platser parkett och 229 på balkong. Biljetter till shower, konserter och föreställningar bokar Du genom de stora biljettföretagen såsom Ticketmaster, biljettforumeventim med flera. Vi rekommenderar att du alltid köper biljetterna via de biljettföretage som produktionsbolaget har valt att sälja via. Har Du bokat biljetter till en föreställning och har frågor, kontakta biljettföretaget.

Produktionsbolag, teaterproducenter och arrangörer som är intresserade av att komma i kontakt med oss, läs mer här.

Rival är den perfekta mötesplatsen innan ni går på en föreställning

Stäm träff i Cocktailbaren, Bistrobaren eller i foajén! När föreställningarna har paus så är våra barer väl förberedda för att kunna ge alla gäster snabb service! Och glöm inte, Du kan alltid* ta med ett glas vin in i salongen! *Undantag förekommer på produktionens begäran.

Kvällen startar bäst i Rivals Bistro!

Boka bord i god tid om ni vill äta innan en föreställning eller show. Är ni ett större sällskap som vill mingla och ta ett glas tillsammans - kontakta oss i förväg så ska vi försöka ordna detta!

Boka bord

Boka och information

bistro@rival.se
08-545 789 15
08-545 789 45

Information till gäster med funktionshinder
Tillgänglighet

Hörslinga 1, ladda ner APP "Hearing Hotspot"
Hörslinga 2, låna en digital mottagare i hotellreceptionen

 

Dokument
Salongsplan


Lobbybar och entréfoajé


Cocktailbaren


Rivals Bistro