Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

Pernilla Wahlgren - Kort, Glad och tacksam - åter på Rival våren 2019

Tillbaka på scenen på Hotel Rival

Hon har underhållit Sverige och svenskarna i fyra decennier med ett otal medverkan i Melodifestivalen, populära blogg och podcast, storslagna musikaler, TV program och barnteatrar, för att inte glömma hennes fem studioalbum. På senare tid har Pernilla genom egna dokusåpan Wahlgrens Värld fått närmare en halv miljon människor att bänka sig varje torsdag för att vara med om nya galna upptåg i familjen Wahlgren. Nu summerar Pernilla sitt liv och sin karriär i en humorshow. ”Bättre sent än aldrig” – säger Pernilla själv. [som är känd för att alltid komma sent själv]

Tillsammans med regissören Rikard Bergqvist och en drömensemble bestående av Kim Sulocki, Ola Forssmed, Hanna Hedlund & Måns Nathanaelson hade föreställningen Kort, Glad & Tacksam  premiär på Rival den 1 februari 2018. Våren 2019 är hela ensemblen tillbaka med humorföreställningen "Kort, Glad och Tacksam" fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.

Föreställningens längd 90 minuter utan paus. Produktionsbolag www.lifeline.se

Bevakad garderob i nedre plan. Swish eller kortbetalning.

Hörslinga 1 
Hämta appen ”HearingHotspot” på Apple App Store eller Google Play. 
Anslut till det öppna nätverket ”hörhjälp” i din telefon. 
Starta appen, välj ljud, tryck på play.

Hörslinga 2 (digital)
Mottagare finns att låna i hotellreceptionen. Kom i god tid!

OBS! Tänk på att alltid köpa dina biljetter på den länken som finns på www.rival.se samt på www.lifeline.se Köp aldrig Dina biljetter via någon mellanhand!

Salongsplan

Januari & februari 2019

Pernilla Wahlgren