Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

Medelmåttan från Hisingen

Efter tio års stå-uppande och manusskrivande så var det äntligen dags för göteborgssonen Niklas Andersson att sätta upp sin egen föreställning.

”Medelmåttan från Hisingen” är en stand up-föreställning om att växa upp på Hisingen i Göteborg, tiden då allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och det mest hippa att dricka i kaffeväg var café au lait.

Det är en kärleksfull resa genom miljonprogram, förortstorg, färg-TV och nattarbetande föräldrar i en del av Göteborg som redan då sågs som ett problemområde för utomstående men som för oss som bodde där var paradiset. 

Medelmåttan från Hisingen hade premiär på Draken 9 nov 2018. Efter 11 (!) utsålda föreställningar på Draken blir det nu en liten Sverigeturné.

Om Niklas Andersson

Niklas Andersson – Komikern från Göteborg, som trots det intetsägande namnet bland annat blivit utsedd till ”Årets Nykomling/Genombrott” vid Svenska Stand up-galan 2012. En gala som han sedan ledde tillsammans med Emma Knyckare på Storan i Göteborg 2018. Efter utmärkelsen på Svenska Stand up-galan har han skrivit manus till ett stort antal humorproduktioner på tv. Sommaren 2017 ersatte Niklas också Henrik Schyffert på turnén ”Badjävlar”, en turné där några av Sveriges absolut namnkunnigaste komiker som David Batra, Nour El Refai, Måns Möller, Fredrik Lindström och Johan Rheborg m.fl. turnerade runt om i sommar-Sverige.

Förutom detta medverkade Niklas hösten 2017 i nyinspelningen av det anrika SVT-programmet ”Släng Dig i Brunnen” på SVT där hans klipp haft över 1 miljon visningar på SVT Humors webb. Niklas är dessutom med och driver stand up-klubb i Göteborg och regelbunden gäst på anrika Norra Brunn i Stockholm.

Föreställningen är ca 80 min lång utan paus.
Arrangör: CS Nöje
Biljetter och pressbilder: www.niklasandersson.nu
Producent Cecilia Stenborg/CS Nöje cicci@csnoje.se

Hörslinga 1  Hämta appen ”Hearing Hotspot” på Apple App Store eller Google Play. 
Anslut till det öppna nätverket ”hörhjälp” i din telefon.Starta appen, välj ljud, tryck på play.

Hörslinga 2 (digital) Mottagare finns att låna i hotellreceptionen. Fungerar endast i T eller M/T läge. Kom i god tid!

Salongsplan

Bevakad garderob i nedre plan. Swish eller kortbetalning.
 

27 november

Niklas Andersson