Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

Mia Törnblom - inspiration om självledarskap och medkänsla

Vänligen notera: "KLART DU KAN!" En inspirationsföreläsning med Mia Törnblom där hon pratar om vikten av starkt självledarskap, medkänsla och tillit.

Med hjälp av humor, generositet och konkreta metoder visar Mia hur du tränar upp din mentala styrka, får mer energi och blir trygg i dig själv.  Med allvaret som bakgrund får du nya insikter om dina innersta tankar och dina omedvetna reaktioner. Hur de påverkar dig i allt det du gör. Självledarskap och medkänsla går att träna upp och all kompetens är färskvara. Den enda vi egentligen kan och bör jämföra oss med är oss själva. För att vi ska utvecklas som människor är det en nödvändighet att vi ser vår egen del i det som händer. När vi har insett detta kan vi också ställa oss frågan, vad kan jag göra för att lösa mitt problem? Mia har hjälpt tusentals personer till utveckling och är en av Skandinaviens främsta föreläsare och utbildare. Mia har vunnit pris som årets talare i Sverige och årets motivator i Norge. Hon är författare till tio böcker om självledarskap och ledarskap. Mia har en smittande positiv energi och är ofta det avgörande startskottet när det är dags att hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar. Låt dig inspireras av Mias kraftfulla metoder och verktyg. Hitta motivationen att investera i dig själv och i din egen utveckling.

Arrangör: Talking Minds AB www.talkingminds.se

Tider: Insläppstid: 17.40  Spellängd: 90 minuter 

Hörslinga 1
Hämta appen ”Hearing Hotspot” på Apple App Store eller Google Play.
Anslut till det öppna nätverket ”hörhjälp” i din telefon.
Starta appen, välj ljud, tryck på play.

Hörslinga 2 (digital)
Mottagare finns att låna i hotellreceptionen. Kom i god tid!

Salongsplan

11 november

Mia Törnblom