Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen på sajten. Acceptera användningen av cookies genom att stänga rutan eller klicka dig vidare på sajten.    
 

Anders Widmark

Anders Widmark -
A MUSIC STORY

Konsert med låtarna ur nya svenska långfilmen A Music Story + musikaliska överraskningar. Medverkande: Ace Wilder, Anders Widmark, André Monde de Lang, Victoria Rönnefall, Simon Hammarbacken, Tobias Grenholm m fl

Anders Widmark berättar:

"Ska bli fantastiskt roligt att äntligen få spela låtarna ur filmen "A Music Story" live. Den lilla tjejen på affischen heter Victoria Rönnefall. Hon kommer också att sjunga med mig på Rival! Lixom de flesta andra artisterna i filmen. Jag kommer självklart också bjuda på låtar ur min tidigare repertoar.
Filmen kan jag berätta mer om senare men den handlar i alla fall om 11-åriga Moa som vill jobba med musik. En berättelse om svårigheten att gå sin egen musikaliska väg. Det är en feelgoodfilm med helt nyskrivna poplåtar. Jag lovar att också visa några klipp ur filmen under konserten! Men framför allt ska det bli så kul att spela igen med alla fantastiska artister på Rival!
Har sällan varit så laddad inför att spela!

Varmt välkomna!
Anders."
Arrangör: Brink & Berger

Hörslinga 1 
Hämta appen ”Hearing Hotspot” på Apple App Store eller Google Play. 
Anslut till det öppna nätverket ”hörhjälp” i din telefon. 
Starta appen, välj ljud, tryck på play.

Hörslinga 2 (digital)
Mottagare finns att låna i hotellreceptionen. Fungerar endast i T eller M/T läge. Kom i god tid!

Salongsplan

14 maj

A Music Story